Sairaanhoitajat tanssivat taas

Joo’o, pandemia jyllää ja Britanniasta aivan kaikkialle maailmaan yksittäisten matkailijoiden mukana sattumalta levinnyt kamalan tarttuva ja pelottava mutaatiovirus pelottaa, mutta niin se vaan on, että sairaaloissa tanssitaan taas. Ei vaikuta kauhean kiireiseltä sairaaloissa, kun koreografioita ehditään opettelemaan, ja jostakin syystä sama lambada eli Jerusalema villitsee sairaanhoitajia eri puolilla maailmaa.

Ja samaan aikaan Pfizerin entinen varapääjohtaja Mike Yeadon yrittää epätoivoisesti huutaa pimeyteen eli saada ihmiset näkemään mitä helvettiä täällä oikein tapahtuu, ja kehottaa vierailemaan sairaaloissa ja kertomaan kuinka täysiä ne oikeasti ovat ja mikä on meno…

Tässä taas muutama video. Ensin tanssitaan Lillessä Pohjois-Ranskassa jouluaaton aattona, sitten yleinen kollaasi Brysselistä, hypätään Saksaan ja lopuksi Mike Yeadonin kampanjan viesti.

Ollaan me aikamoisessa kusessa. Tai sitten tämä lambada on sairaalahenkilökunnan viesti että ei täällä mitään kiirusta ole, paitsi kauhia rokotekiirus joillakuilla.

Lisäys 3.1.2021: Tässä Wien, Itävalta (2. lockdown; sanonpahan vaan, että ei näitä koreografioita ole kahvitauolla opeteltu ja videoita huvin vuoksi kuvattu ja editoitu… Näyttää olevan kauhea kiire sairaaloissa…. tuottaa näyttävää propagandaa!):

En voi olla lisäämättä… Jerusalema tuskin on sattumalta valittu nimi tälle kappaleelle, jota soitetaan juuri nyt… Apokalypsikirjoituksissa eli Johanneksen ilmestyksessä kaiken tuhon jälkeen nähdään uusi Jerusalem. Nämä taustalla olevat tahot jättävät mielellään erilaisia pieniä vihjeitä… ”Minä näin uuden taivaan ja uuden maan. Ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa olivat kadonneet, eikä merta ollut enää. Näin, kuinka pyhä kaupunki, uusi Jerusalem, laskeutui taivaasta Jumalan luota juhla-asuisena […] sillä kaikki entinen on kadonnut.

Mehän olemme kuulleet kyllästymiseen asti, miten kaikki muuttuu, vanhaan ei ole paluuta, ja uusi normaali astuu vanhan tilalle… (Sale, olet jäänyt kiinni.)

https://twitter.com/Yeadoncampaign/status/1344297371547672577?s=20

 

Lillen hoitsut tanssii. Kauhia on kiire tän koronapandemian aikana.

 

P.S. 1.12021. Ei unohdeta: Juuri tähän hoitsujen tanssiin se Bill Gates is a wanker -viisu siis osaltaan viittasi… Sairaaloissa tanssittiin samaan tapaan myös keväällä, ensimmäisen ”aallon” aikaan… Kun potilaitten hyökyaaltoa odotettiin ja odotettiin ja jota ei koskaan tullut…. Myös Suomessa…

Nytkään! Katsokaapa tämä viesti rohkealta suomalaiselta sairaanhoitajalta!!! Puhukaa, sairaanhoitajat, enemmän, puhukaa! Puhukaa, lääkärit, puhukaa!!! Ottakaa videokuvaa ja laittakaa nettiiin, kertokaa!!! Unohtakaa valtamedia, he eivät ole meidän puolellamme!!!!!

 

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.