On aika puhua k-rokotehaitoista

Tervehdys pitkästä aikaa. Olin ajatellut että olen sanottavani jo sanonut täällä, mutta eipä se tainnutkaan olla ihan niin. Koska valtamedia ei Suomessa edelleenkään tee työtään ja uutisoi asioista kuten sen pitäisi, ajattelin kantaa oman pienen korteni kekoon ja jakaa tietoa eteenpäin.

Kuten kaikki varmaan ovat jo tietoisia, koronarokotteina markkinoidut mRNA-injektiot eivät olleet sitä mitä luvattiin. Ne eivät olleet tutkittuja eivätkä turvallisia. Sen sijaan ne ovat osoittautuneet juuri niin haitatallisiksi kuin lukuisat lääkärit ja tutkijat varoittivat hyvissä ajoin ennen kuin niitä alettiin antaa ihmisille. Valitettavasti heitä ei kuunneltu. Heitä sensuroitiin ja heitä pilkattiin, ja nyt ollaan tässä.

Haitat ovat suurempia kuin hyödyt (joita ei edes ole), ja ne haitat ovat valtavia: sydänoireita, hermostollisia vaivoja, voimakasta vapinaa, kasvohalvauksia, kuukautisongelmia, erilaisia kiputiloja, nopeasti eteneviä syöpiä, kasvaimia, nielemisvaikeuksia, dementiaa, keuhkovaivoja… Lista on niin pitkä, että… niin, se on niin pitkä, että niistä pitäisi julkaista opas ja jakaa kaikille koronarokotteen ottaneille samaan tapaan kuin atomipommin uhreille jaettiin säteilysairausopas, jotta nämä tunnistaisivat mistä on kyse ja tietäisivät hakea apua, kuten emeritusprofessori Masanori Fukushima Kioton yliopistosta on todennut.

Pahimmat haitoista johtavat tai ovat johtaneet kuolemaan, ja toisin kuin nk. koronapandemian aikaan, rokotusten alettua ollaan kaikkialla maailmassa ruvettu tilastoimaan ylikuolleisuutta ja vauvakatoa. Ihmisiä kuolee enemmän kuin koskaan, usein ”yhtäkkiä” ja ”yllättäen”, kuten saamme tätä nykyä usein lukea lehdistä, tarkentamatta kuitenkaan kuolinsyytä. Ja samaan aikaan vauvoja ei synny normaaliin tapaan. Ainakaan elävänä.

Luulisi siis, että perjantaina 9.6.2023 järjestetty Suomen ensimmäinen koronarokotehaittakonferenssi olisi saanut ansaitsemaansa huomiota myös mediassa. Olihan mukana useita lääkäreitä ja tutkijoita sekä rokotehaitan virallisen diagnoosin saaneita ihmisiä, jotka olivat saapuneet kertomaan mitä heille on tapahtunut. Mutta ei. Suomessa media ei ole kiinnostunut, poliitikot eivät ole kiinnostuneita. Vielä. Jonakin päivänä heidän on pakko olla kiinnostuneita. En tiedä vaatiiko sen jonkun mediamogulin tai poliitikon itse kokeman tai oman läheisen vakavan koronarokotehaitan tai -kuoleman, ennen kuin meilläkin pato murtuu. Se tapahtuu kyllä, toivottavasti vain hiukan aiemmin kuin myöhemmin, jotta yhtään enempää uhreja ei tulisi. Sillä näitä myrkkypiikkejähän jaetaan yhä.

Koronarokotehaittakonferenssin järjesti koronarokotteesta haittoja saaneiden ryhmä Y59, jonka toiminnasta saa lisätietoa täältä. Alla olevasta YouTube-kuvakkeesta tai suoraan tästä pääsee katsomaan koko konferenssin tallenteena (alkaa n. kohdasta 42.00), tai jos se poistetaan YouTubesta, niin Rumblesta löytyy myös tämän linkin takaa.

Sami Antinniemi, joka on tehnyt upeaa työtä muutenkin tuomalla esiin koronarokotteiden haittoja, on tehnyt konferenssista 20 minuutin pituisen tiivistelmän, jonka voi katsoa tuossa alhaalla olevassa Twitter-upotuksessa tai Rumblessa täällä. Samalla hän, entinen yleläinen itsekin, hämmästelee miksi suomalainen media on niin yksioikoisen hiljaa, kun jopa Saksassa valtamedia myöntää koronarokotehaitat ja terveysministeri pahoittelee niitä. Olemmeko me kuulleet pahoitteluja Krista Kiurulta?

Suosittelen lämpimästi koko pitkän konferenssin katsomista/kuuntelemista (alkaa n. kohdasta 42.00), siinä on valtavasti tietoa jota aivan jokainen tässä maassa tarvitsee. On aika puhua, Ja on aika avata silmät. Totuus ei ole miellyttävä, mutta tarpeellinen.

Lisäys 18.6.23: Joku oli tehnyt nettiin lyhyempiä pätkiä konferenssista, laitan ne tähän alle, ja sen jälkeen Antinniemen katsaus konferenssiin ja median toimintaan.

Ensin yleislääkäri Janne Blommendahl, joka kertoo mm. lääkevalvonnan ongelmista ja suoranaisista sidonnaisuuksista lääketeollisuuteen (lääkevalvontaviranomaiset saavat suurimman osan rahoituksestaan lääketeollisuudelta, ts. valvottava rahoittaa valvojaansa):

Ja tässä vielä Y59-ryhmäläisten kertomuksia.

Riikka, 39, ennen koronarokotusta urheilullinen, personal trainer, haave omasta liikunta-alan yrityksestä. Otti koronarokotteen suojellakseen iäkkäitä vanhempiaan, mutta nyt vanhemmat joutuvat huolehtimaan hänestä:

Riina, sote-alalla, lähihoitaja, oli pakotettu ottamaan koronarokote jos halusi pitää työnsä:

Karoliina, otti koronarokotteen vastentahtoisesti koronapassin vuoksi, jotta olisi päässyt uimahalliin hoitamaan terveyttään:

Tässä vielä pitempi klippi Saksan television uutisesta, jossa kerrotaan 17-vuotiaan voimistelijatytön koronarokotevammautumisesta:

Kuvakaappaus On Aika Puhua -koronahaittakonferenssista, YouTube
Kuvakaappaus Antinniemen twiitistä

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.