Ranskan tilanteesta (rokote/koronapassi)

Tällä kertaa jaan vain viestin, jonka löysin Twitteristä, ja joka kertoo Ranskan tilanteesta kansalaisten näkökulmasta. Se on jotakin aivan muuta, kuin mitä valtamedia kertoo. Tilanne Ranskassa on paha, mutta viesti sisältää myös toivon siemenen: toivon ihmisyyden uudesta noususta. Teksti löytyy Twitteristä täältä, alle olen kirjannut sen sellaisenaan. Sitä voi ja kannattaa jakaa, ja ennen kaikkea ajatella. Sillä juuri tätä ollaan meille Suomeenkin nyt puskemassa kauniilla, valheellisilla sanakäänteillä koronapassin muodossa.

Arttu Käpylälle suuri kiitos tästä katsauksesta:

a_kapyla_ranskan_tilanteesta

Ranskan tilanteesta.

”Koskaan aiemmin ei ihmiskunnan historiassa olla pakotettu koko kansakunnalle testivaiheessa olevaa lääketieteellistä toimenpidettä. Toki esimerkkejä on lääkekokeiluista, joita on tehty kyseenalaisin keinoin mm Intiassa, Afrikassa ja natsi-Saksassa. Toisen maailmansodan jälkeen luotiin Nurnbergin laki suojelemaan ihmiskuntaa vastaavista tahdonvastaisista ihmiskokeista. Nyt ollaan Ranskassa ajamassa ihmisiä pakkorokotuksiin, ja tavalla, joka on ajamassa koko maan kaokseen.

Tällä viikolla on astunut voimaan terveyspassi, joka tarvitaan jotta pääset sisään ostoskeskuksiin, kaukojuniin, uimahalliin, sairalaan ja moneen muuhun julkiseen tilaan ja kuun lopussa sen käyttöä lajennetaan ravintoloihin, kahviloihin, taidennäyttelyihin, museoihin enkä rehellisyyden nimissä muista enää mihin kaikkialle, sillä aion elää elämääni jatkossakin niin vapaana kuin kanssaihmiset vain sen minulle sallii. Terveyspassia vaaditaan myös terasseilla, mutta ei sairaalan ensiapuun. Mutta muita hoitoja ja lääkäriaikoja varten kyllä.

Varsinainen rokotepakko tulee koskemaan terveydenalalla työskenteleviä, palomiehiä ja ravintola-alalla työskenteleviä. Terveyspassin kanssa pääset siis näihin tiloihin, jos olet käynyt piikillä tai pcr-testissä. Pcr testi tulee syksystä lähtien maksulliseksi (49€) ja se on voimassa 48h. Toisinsanoen työntekijä, joka työskentelee minimipalkalla esim. ostoskeskuksessa joutuu käymään joka toinen päivä testissä. Himpun verran päälle tonnin palkasta kun laskee paljonko tulee menemään pcr-testin kuluihin niin ymmärtää varsin nopeasti kuinka vapaaehtoinen tuo keskeneräinen piikki on. Ravintoloihin ja ostoskeskuksiin tullaan poliisien toimesta tekemään kontrolleja ja hallitus on pyytänyt olemaan ankara ja tiukka. Jos rikkoo näitä uusia sääntöjä on sakkojen määrä todella korkea ja voi saada jopa vankeusrangaistuksen.

Esim ravintoloitsija, joka ei ole tarkistanut asiakkaan rokotepassia voi saada jopa 45 000€ sakkoa ja jos käyttää kaverin/sukulaisen terveyspassia voi siitä saada jopa 75000€ sakkoa ja 5 vuotta vankeutta. Piikittömän niskoittelu katsotaan siis olevan vakavuudeltaan samalla tasolla tapon, vakavan raiskauksen tai pedofilian kanssa mikäli hän väärentää passin päästäkseen esim. lapsensa kanssa terassille jäätelölle. Sillä muistettakoon, että jos et halua piikille, tulee parin euron kahvin hinnaksi 51€ jos haluat nauttia sen baarin terassilla. Olen jutellut paikallisten ravintolapitäjien kanssa ja he ovat sanoneet, että heiltä katoaa passin myötä puolet asiakkaista sillä suurinpiirtein puolet eivät ole menneet piikille eivätkä aio mennä. Tällä viikolla eduskunta päätti, ettei passin käyttö rajoitu vain epidemiaan vaan sen käyttöä voidaan jatkaa sen jälkeenkin. Piikittämistä varten tarvitaan vain toisen vanhemman suostumus mikä tulee synnyttämään konflikteja varsinkin eronneiden kesken, jos toinen vanhemmista on taipuvainen narsistiseen käytökseen ja käyttää lasta kiistakapulana.

Massiiviset rokotukset käynnistetään syksyllä kouluissa alkaen 12 vuotiaille lapsille. Macronin puheen jälkeen alkoi maassa todellinen kuhina. Osa kansasta toki sopeutuu ja alistuu, mutta isot massat ovat kokeneet että tämä oli viimeinen pisara. Big tech, big pharma big sitä ja tätä ovat kirjaimellisesti astuneet yksityiselämäämme tavalla, josta ei ole paluuta, jos me emme pistä nyt vastaan. Paikallisia ryhmiä on muodostettu ja hyvin monenlaista toimintaa tehdään samanaikaisesti.

Kenties keskeisintä on toki pysäyttää nykyisen hallituksen toimenpiteet jotka tulevat jälleen kerran syrjimään osaa kansalaisista tavalla joka historiasta on meille kaikille tuttua. Ajankohtaisen tilanteen käsittelyn lisäksi ihmiset mudostavat rinkejä ja yhteisöjä joissa voimme vaihtaa palveluja, tukea toisiamme, edistää paikallisvaluuttojen käyttöä, omavaraisuutta jne. Myös yhteisiä kotikouluja ja lastenhoitoa suunnitellaan. Vanhemmat varautuvat siihen, ettei lapsia voi syksyllä enää laittaa kouluihin.

Ja jos joku vielä kuvittelee, että tämä on vain hippien kiukuttelua niin mainittakoon että taustoissa vaikuttaa myös poliisien ja sotilaiden ryhmiä jotka ovat jo pitkään varautuneet toimimaan, jos Macronin hallitus ei tuosta rauhoitu, ja siltähän tilanne nyt näyttää pahasti että tilanne vain pahenee. Taustoissa vaikuttaa myös laaja verkosto lääkäreitä ja juristeja, jotka yötäpäivää tekevät kaiken mahdollisen pysäyttääkseen nämä kammottavat suunnitelmat. Somessa kiersikin avoin kirje kansalaisille, jossa vedottiin, että nyt tarvitaan kaikkia ihmisiä, ei voi vain odottaa, että muut tulevat pelastamaan meidät. Jokaisella meistä on mahdollisuus vaikuttaa ja käyttää ääntämme. Ja kenties se onkin asia, jonka meidän tulisi jo vihdoin oppia. Meillä kaikilla on ääni ja jokainen ääni on tärkeä. Olemme tällä planeetalla yhdessä, joten kaikenlainen ihmisten kahtiajako ja omaan napaan tuijottaminen, korruptio, rahalla hallitseminen on asioita, joihin moni ranskalainen on nyt lopullisesti kyllästynyt. Ja huomio terveyspassi ei tule pakolliseksi eduskuntaan.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.