Saksalaisjuristi Reiner Fuellmich: Pandemia on lavastettu

 

Kun huippujuristi sanoo koronapandemian olevan lavastettu, hänellä on painavia todisteita väitteilleen. Sillä ilman niitä ei mennä oikeuteen, ja sinne on saksalaisen Reiner Fuellmichin matka. Hurraa! Juuri tällaisia ihmisiä me tällä hetkellä tarvitsemme, samoin kuin rohkeita lääkäreitä ja myös vapaita, itsenäisiä journalisteja. Kyllä, heitäkin on, mistä on osoituksena yllä oleva Reiner Fuellmichin haastattelu perinteikkään sanomalehden, France Soirin kanavalla (ks. yllä tai tästä linkistä; päivitys 4.1.2021 YouTube on poistanut videon, mutta voit katsoa sen Bitchutessa täällä). Haastattelu on englanniksi ja siihen saa joko englannin- tai ranskankieliset tekstitykset (ja myös suomenkieliset automaattitekstitykset saa laitettua asetuksista!).

Haastattelu on valtavan mielenkiintoinen, se käy läpi koronalavastusta ja saksalaisvirologi Christian Drostenin osuutta siihen PCR-testeineen (joita siis ei ole tehty lainkaan virusinfektioiden diagnosointiin, suomalainen lääkäri Rauli Mäkelä selittää sen ymmärrettävästi Vapauden puolesta -haastattelussa; Drostenille puolestaan on jo lähtenyt haaste, kuten Ossi Tiihonen on kertonut), samoin tyhjiä sairaaloita (Fuellmichin sisko on sairaanhoitaja, joten hänellä on ensikäden tietoa myös siltä suunnalta), lavastettuja kuvia Italiasta ja tietenkin valtamedian roolia koronahuijauksessa.

Mutta kaiken kaikkiaan tämä on siis hyvä uutinen, ja Fuellmich on valmis todelliseen taistoon, sillä hän kyllä tietää miten voimakkaasti lobattuja ovat poliitikot ja valitettavasti myös oikeuslaitos. Me tarvitsemme siis tätä kaikkea, sekä virallista puolta että ruohonjuuritason taistelua, sillä kyllä me tämän voitamme. Oikeudenmukaisuus on puolellamme.

Mikä minua hymyilytti, oli Fuellmichin toteamus kysymykseen, että miten Saksassa, aikovatko ihmiset ottaa koronarokotuksen, ja hän vastasi että keskusteltuaan siskonsa ja lääkäreiden ja ihmisten kanssa, niin vähintään 90% ihmisistä ei aio sitä ottaa. Hurraa! Juuri näin sen pitäisi olla, tunkekaa se myrkkypiikkinne sinne, missä ei aurinko paista eikä kuu kumota…

Valoisaa joulua!

 

12 vastausta artikkeliin “Saksalaisjuristi Reiner Fuellmich: Pandemia on lavastettu”

  1. Ihmisiä kuolee Koronaan ja perussairas kuten minä odotan rokotetta. Otan aamuisin 9 reseptilääkettä.

    Tykkää

    1. Arto, sinulla on kaikki oikeus ottaa rokote, jos haluat. Muilla on oikeus kieltäytyä siitä, eikä sen että kieltäytyy ottamasta rokotteen, pidä evätä heidän oikeuttaan osallistua yhteiskuntaan. Siitä tässä on kyse, joskin myös siitä, että tämä rokote ei ole normaali. Toivon, että jos otat koronarokotteen, et saa siitä mitään sivuvaikutuksia nyt tai tulevaisuudessa. Mahdollisuus kuolla koronaan on hyvin pieni, koronakuolemiksi kirjataan enimmäkseen sellaisia, jotka eivät kuolleet koronaan vaan johonkin ihan muuhun, tämän on myöntänyt jopa THL.

      Tykkää

    2. Väärin. Ihmisiä ei kuole koronaan, vaan kyseessä tavan influenssa ja jo olemassa olevat sairaudet, jotka vievät ihmishenkiä. ”Koronaan” kuolleiden keski-ikä on 84 vuotta. Jo nyt on maailmalla uutisoitu, kuinka Pfizerin ja Modernan covid19 rokotteet ovat aiheuttaneet tuhansille ihmisille rokotehaittoja ja nämä rokotteet ovat aiheuttaneet kuolemantapauksia.

      Liked by 1 henkilö

      1. Juuri näin! Sitä toivoisi, että tämä tieto leviäisi yhä laajemmalle. Kyseessä on törkeä huijaus, ja juuri siksin näitä oikeudenkäyntejä alkaa tulla. Toivottavasti Artokaan ei rokotetta ota tai ole jo ottanut.

        Tykkää

  2. On sitä kaikenmaailman juristeja, taitaa olla pillereissään tämä Saksan tohtori. Kenenkään ei pidä uskoa tämmöisiä humpuukimaakareita.

    Tykkää

    1. Juu, niin varmaan. Harmi että on voittanut juttuja mm. VW:tä, Kuhne&Nagelia ja Deutsche Bankia vastaan. Minusta on upeaa, että tällaisia selkärankaisia ja rohkeita juristeja on, nostan heille hattua! Maailma tarvitsee juuri heitä.

      Tykkää

  3. Tietoisuus Corona Cu$etuk$esta leviää, vaikka sosiaaliset mediat tekevätkin kaikkensa sensuroidakseen keskusteluja.

    Tykkää

    1. Näin on, ja se on hyvä! Ihmiset alkavat havahtua kaikkialla siihen, mitä tässä oikein on tapahtumassa, onhan tämä kaikkinensa niin absurdia. Ja koska sensuuri on niin kovaa, on tärkeää puhua ihmisten kanssa suoraan, kadulla, perheessä, ystävien kanssa, työpaikalla, puhelimessa… On se sana levinnyt ennenkin, ja niin se leviää nytkin! 🙂

      Tykkää

  4. ”Kun huippujuristi sanoo koronapandemian olevan lavastettu, hänellä on painavia todisteita väitteilleen.” Heti alkuun kirjoitusvirhe. Piti olla huiputtajajuristi. Jos ko ihmistä on olemassa, ja hän on vieläpä juristi, niin voi voi poikapolo. Pyrkimys näyttää olevan saada pandemia entistä kovempaan vauhtiin. Haaveissa kenties on tuttu saksalaistyylinen kansan-, tai oikeammin kansojenmurha. Onneton paskiainen.

    Tykkää

    1. Ei ole kirjoitusvirhe, vaikka miten toivoisit 😉 Voi olla, että saat muutenkin hämmästyä mitä tässä vielä tapahtuu, toivon sydämestäni niin!

      Tykkää

  5. Reiner Fuellmich ja Robert Kennedy JR ovat ainoa mahdollisuus saada järki tähän touhuun.
    Heidän argumenttinsä ovat niin betonoituja ja vaikka Bill Gatesin ja muiden hullujen rahat ovat korruptoineet lähes kaiken tieltään löytyy vielä dumareita jotka ovat ihmisen puolella.
    Kun näiden herrojen aloittamat joukkokanteet tulevat alas oikeusistuimista alkaa täälläkin homma etenemään. Se lukematon määrä ihmisiä joiden yritystoimintaa on vakavasti häiritty ei kestävillä perusteilla voimistuu sekä nuoret ihmiset mm. abiturientit joita on törkeästi häiritty. Sekä monet muut ihmisryhmät Globalistit ottivat liian ison kimpaleen haukattavaksi.

    Liked by 1 henkilö

    1. Ei voi muuta kuin nostaa hattua näille herroille. He, jos ketkä, avaavat ihmisten silmiä. Heidän kaltaisiaan me tarvitsemme tässä hullussa maailmassa mitä kipeämmin. Ja heidän esimerkkinsä rohkaisee muita. Kiitos kommentistasi!

      Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.