Lääkärit ja lakimiehet koronavalheista, faktoista ja tulevaisuudesta (Hollannissa 11.9.2020)

Vaikka tätä näkökulmaa ei valtamediassa näekään, nousee koko ajan eri puolilla maailmaa esiin uusia ihmisiä, jotka haastavat koronapandemian ja sen nimissä toteutettujen rajoitusten oikeudellisuuden. Siis lääkäreitä, juristeja ja muita toimijoita.

Tällä kertaa nostan esiin Hollannissa 11.9.2020 järjestetyn tapahtuman, Medical and Ethical Emergency Deliberation (M.E.E.D.), jossa kuultiin erilaisia näkökulmia koronatapahtumiin, joiden keskellä me nyt elämme. Hollantilaisten puhujien lisäksi mukana olivat mm. ACU:sta (Ulkoparlamentaarinen koronatutkimuskomitea) ja Lääkärit totuuden puolesta -järjestöistä tutuksi tulleet lääkärit Heiko Schöning, Gaston Cornu-Labat ja Natalia Prego-Cancelo sekä unkarilainen eläkkeellä oleva juristi János Drábik. Tietoa tapahtumasta videoineen löytyy järjestäjien omilta sivuilta sekä ACU:n sivuilta.

Puheenvuorot (englanniksi) ovat pääosin pitkiä, ja jokainen niistä tuo oman lisänsä kokonaisuuteen. Laitan osan niistä tähän alle, loput puheenvuorot sekä tilaisuuden loppupuolen keskustelut löytyvät ylläolevista linkeistä. Kaikki ne kannattaa joka tapauksessa katsoa, tämä on tietoa, jota ei valtamedian jutuista löydä.

Lääkäreiden puheenvuorot keskittyvät pitkälti itse virukseen sekä pelottelukampanjoinnin ja lockdownien aiheuttamiin vakaviin ongelmiin (itsemurhat, mielenterveys, lasten traumat). Niissä on siis paljon sitä, mitä ollaan jo käyty läpi, mutta uuttakin tietoa tulee. Sen sijaan János Drábikin, Heiko Schöningin ja tutkija Karen Hamaker-Zondagin puheenvuorot pureutuvat siihen, mitä tämän kaiken taustalla on. Nyt puhutaan paitsi Bill Gatesista, myös hänen suhteestaan Jeffrey Epsteiniin ja molempien kiinnostuksesta rodunjalostukseen, sekä rahoista ja rahoituksista, jotka näiden miesten kautta on kulkenut. Epstein kuoli, hänet on yhdistetty seksiskandaaleihin ja pedofiliaan, mutta rodunjalostuspuolesta ei ole kauheasti puhuttu. Drábik, joka on työskennellyt aikoinaan myös New Yorkissa lakiasioissa, puolestaan tuo esiin Rockefellerien ja isojen teknologiayhtiöiden osuuden pandemiaan. Samoin puhutaan rokotteista, maailmanhallituksesta, Great Resetista eli Suuresta Nollauksesta, joka mullistaa koko talouden ja maailman yhteiskunnat, käteisrahan poistamisesta.

Tämä anti voi ensi kuulemalta tuntua kaukaa haetulta, uskomattomalta, raskaalta ja salaliittoteorioilulta, mutta ei pidä antaa tällaisten seikkojen häiritä, vaan kuunnella ja miettiä. Maailma ei ole kuitenkaan yksinkertainen eikä aina kovin hurmaava paikka. Kuten Heiko Schöning toteaa Hamaker-Zongadin esityksen jälkeen, tämä kaikki on totta, niin epätodelliselta kuin se tuntuukin, mutta nyt te tiedätte ja voitte mennä eteenpäin sen tiedon kanssa. Tai, kuten pilliinpuhaltaja (whistle blower) eli oman alansa väärinkäytöksiä esiin tuonut Gaston Cornu-Labat sanoo: Lopulta totuus voittaa. Toinen tärkeä asia, minkä hän toteaa (kun häneltä kysytään mitä sairaanhoitajat voivat tehdä jos edessä on pakkorokotukset), on se, että vaikka ihminen menettäisi työpaikkansa, ammattiaan ja ammattitaitoaan hän ei menetä. Ja se on minusta todella tärkeä ja painava viesti.

Siispä asiaan.


Tilaisuuden aloittaa hollaintilaislääkäri Elke de Klerk, joka on kutsunut ihmiset paikalle.

Sven-Ake Hulleman on hollantilainen lakimies, joka puhuu mm. pelottelupolitiikasta ja sanoo, että lääkäreiden, juristien ja journalistien pitäisi miettiä, mitä kaikessa tässä on taustalla ja että asioista tulee vaarallisia, kun ne ovat peiteltyjä ja salattuja. Hän lainaa John F. Kennedyä, joka aikoinaan totesi että maailmaa hallitsevat piilotetut agendat ja salaiset seurat.

Heiko Schöning on hampurilainen lääkäri, joka tunnetaan ACU:n ja Lääkärit totuuden puolesta -järjestöjen johtohahmona. Hän toistaa sanomansa siitä, että ei ole pandemiaa eikä tappavaa virusta, minkä lääketieteelliset faktat osoittavat. Samoin hän puhuu pikavauhdilla kehitetyistä rokotteista ja siitä, miten vaarallisia ne ovat.  Hänen mukaansa pelkästään Saksassa tulee 80 000 ihmistä kuolemaan rokotteen takia ja 4 miljoonaa ihmistä saamaan rokotevaurioita, jos tällainen pakollinen rokotekampanja todella suoritetaan.

 

Natalia Prego Cancelo on espanjalaisen Lääkärit totuuden puolesta -järjestön alullepanija, ja hän tuo esiin sen, miten nämä ylenpalttiset koronatoimenpiteet maskeineen ja pelotteluineen vaikuttavat mentaalisesti, paitsi aikuisiin, ennen kaikkea lapsiin. Lyhyehkön puheen jälkeen seuraa mielenkiintoinen keskustelu.

János Drábik käy läpi Rockefellerien osuutta p(l)andemiaan: strategian, johon liittyy testausta, kontrollia, ”military response corpse” -tyyppisiä toimijoita, kansalaisten tarkkailua sotilaallisilla tekniikoilla, digitaalista seuraamista ja identifikaatiosysteemejä niin työpaikoilla, kouluissa, asuinalueilla kuin julkisessa liikenteessä. Nämä toteutettaisiin yhdessä mm. Applen, Googlen ja Facebookin kanssa. Suunnitelma olisi tarkoitus toteuttaa ensin Yhdysvalloissa ja sitten levittää se kaikkialle maailmaan. Päämääränä on yksi maailmanhallitus.

Gaston Cornu-Labat on argentiinalainen lääkäri, joka toimii myös Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Hän on myös nk. pilliinpuhaltaja eli whistle-blower, joka nosti esiin väärinkäytökset amerikkalaisella klinikalla. Hän tuo esiin Argentiinan ja Etelä-Amerikan koronatilanteen, jatkuvan lockdownin ja mitä se tekee ihmiselle ja ihmismielelle, miten se ”pakottaa” ihmistet hyväksymään pakkorokotukset, jos se esitetään ainoana ovena eristyksestä pois pääsemiseen.

Karen Hamaker-Zondag tuo omassa puheenvuorossaan esiin Bill Gatesin, Jeffrey Epsteinin, Rockefellerien, ym. yhteydet toisiinsa ja valottaa heidän ajatusmaailmaansa. Siihen liittyy mm. rodunjalostusta, tekoälyä, geenimuokkausta, tutkimusten (salaista) rahoitusta,  ym. Samoin hän puhuu Gatesin isäkompleksista ja vastaavasti isä-Gatesin tavasta katsoa Rockefellereita ylöspäin. Näissä piireissä ihmiset jaotellaan rikkaisiin ja köyhiin, ja katsotaan että köyhissä on jotain vikaa, mikä vuoksi he ovat köyhiä ja rikkailla on oikeus heitä hallita. Tätä ”me rikkaat ja hyvinvoivat vs. ne köyhät ja sairaat” -jaotteluahan Bill Gates mielellään toistelee mm. Afrikassa, missä hän esiintyy siististi puettuna ultrarikkaana ”hyväntekijänä” ja harjoittaa rokotekokeilujaan paikallisväestön keskuudessa.

Kyllä, tämä kaikki on kylmäävää ja vastenmielistä, mutta tärkeä on tietää, jotta tietää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.