Ajatuksia eristyksestä: kohti pakkorokotuksia?

Jos sinulle tai lapsellesi tarjottaisiin uuden ajan rokotetta, jota ei ole testattu eikä tutkittu ja joka alustavissa eläinkokeissa on osoittautunut alkuperäistä tautia huomattavasti vaarallisemmaksi, ottaisitko?

Entä jos sinulle sanottaisiin, että se nyt vaan on pakko ottaa?

Mitä tekisit?

Mitä tekisit, jos sinulle kerrottaisiin, että sinun on se otettava, koska a) maailman väkilukua on vähennettävä ja tämä on siihen erinomainen keino ja b) koska rokote ja sen aiheuttamat muut sairaudet tuovat lääkkeiden valmistajille ja lääkäreille paljon rahaa?

Sanoisitko ei, ei tämä käy. Vai nyökyttelisitkö päätäsi että minkäs sille voi, ei se ole minun päätettävissäni, muut eli Maailman terveysjärjestö WHO, sen ja rokotusohjelmien suurin rahoittaja Bill Gates, THL joka on WHO:n alainen ja yksi sen rahoittajista ja joka saa vastaavasti rahoitusta Bill ja Melinda Gatesin säätiöltä*, sekä maamme hallitus, joka kertomansa mukaan tekee päätöksensä THL:n asiantuntijalausuntojen perusteella, päättävät puolestani?

Jos sanoisit ei (ja etenkin jos sanoisit kyllä), kehotan käyttämään 40 minuuttia elämästäsi ja katsomaan alla olevan hyvin informatiivisen videon, jossa nämä asiat tulevat selvästi esiin. Se on avoin puheenvuoro ja samalla vetoomus pääministeri Sanna Marinille, pyytäen häntä mitä pikimmin muuttamaan tartuntatautilakia ja poistamaan siitä pakkorokotuskohdan. Se ei ole mahdotonta, kuten ei ollut tiedustelulakienkaan läpirynniminen, kun tahtoa on, sitä tekee poliitikkokin vaikka mitä.

 

Minä puolestani haluaisin lisäksi kuulla presidentti Sauli Niinistön kannanoton tähän upouuteen rna-rokotteeseen ja mikäli hän sellaisen olisi valmis omalle 2-vuotiaalle pojalleen antamaan. Sillä presidentti on tuon tartuntatautilain ja sen salliman pakkorokottamisen allekirjoituksellaan hyväksynyt ja ollut myös häkellyttävän aktiivinen poikkeuslakien pikaisessa käyttöönotossa, ehdotellut kaiken maailman nyrkkejä ja jyrähdellyt ihmisiä karanteeniin.

Entä hänen runoilijavaimonsa, antaako hän rokottaa ainoan lapsensa testaamattomalla uuden ajan rokotteella?

Ilman mitään kiertelyjä, jotka Niinistö poliitikkona niin hyvin taitaa: kyllä vai ei? Ja rokotustodiste kansalle nähtäväksi, sillä sanat ovat vain sanoja…

 

Lain on allekirjoittanut presidentti Sauli Niinistö, avoimen viestin pääministeri Marinille on tehnyt Juho Lyytikäinen

 

*Lisäys 1.4.2020 Yhdysvalloissa on kerätty hyvin lyhyessä ajassa liki 500 000 nimeä kansalaisadressiin, joka vaatii Bill ja Melinda Gatesin säätiön rikostutkintaa: ”We Call For Investigations Into The ”Bill & Melinda Gates Foundation” For Medical Malpractice & Crimes Against Humanity” kuuluu aloitteen otsikko, ja linkin takaa voi lukea aiheesta enemmän. Aloitteen käsittelemiseksi Valkoisessa talossa vaaditaan 100 000 nimeä, ja tuo määrä on siis mennyt jo reippaasti yli, eli aloitetta ei voi ohittaa.

Tämä pakkorokottaminen ei nimittäin tietenkään koske vain Suomea, vaan sitä ollaan viemässä eteenpäin kaikkialla. Nyt on aika pysäyttää tapahtumien eteneminen!

6 vastausta artikkeliin “Ajatuksia eristyksestä: kohti pakkorokotuksia?”

  1. Ei kai kukaan testaamatonta rokotetta halua, Niinistökään. Sen takia meillä on nyt näitä rajoituksia, koska kunnollisen rokotteen saaminen kestää, vuoden tai kaksi.

    Tykkää

    1. Leena, tarkoitatko siis että hyväksyt pakkorokotukset? Siitä on kyse tuossa tartuntalaissa, ja sen on allekirjoittanut Niinistö, eli hän siis presidenttinä on valmis pakkorokottamaan vaikka koko kansan, jos niikseen tulee. Siksi nostan hänet esiin. Minä en hyväksy pakkorokotuksia, en pakkosterilointeja enkä minkäänlaista pakkolääkintää. Rokote sinänsä ei ole vastaus mihinkään ongelmaan, kaikkein vähiten influenssoihin, jollainen myös covid-19 on.

      Tuon rokotusohjelman ongelma on juuri se, että sitä kiirehditään jo ensi syksyksi, mikä todellakin tarkoittaa että sitä ei ehditä edes kunnolla testata (ja jos testataan, niin missä ja kenellä, ”hyvän” nimissä afrikkalaisillako?), minkä lisäksi kyse todella on ihan uuden tyyppisestä rokotteesta. Vielä isompi ongelma on se ketju, joka selviää seuraamalla rahaa: kuka rahoittaa, kuka tekee voittoa ja kuka heiluttaa puikkoa.

      Huomaan kommentistasi, että et katsonut tuota yllä olevaa videota, olen pahoillani etten lyhyessä postauksessani saanut tuota ketjua sen enempää avattua. Kannattaa kyllä katsoa, se vie vain 40 minuuttia elämästä mutta voi avata silmiä.

      Tykkää

  2. Katsoin videon.. Tyyppi on näitä rokotevastaisia kylähulluja, joita riittää. Rokotteet pelastavat miljoonia. Valitettavasti rokotevastaisuus leviää somen tyhmyyden tiivistymissä. Onneksi meillä uskotaan enemmän asiantuntijoita kuin asiantuntemattomia yksityisajattelijoita. Jos joku haluaa vapauden sairastua vaaralliseen tartuntatautiin yksilön vapauden nimissä, niin, juu, kannatan pakkorokotusta toimivaksi osoitetulla rokotteella. Minulla on ollut polio. Siihen on nyt rokote.

    Tykkää

    1. No Leena, minäkin olen sitten sinun mielestäsi kylähullu. Mikäs siinä, mieluummin olen kylähullu kuin otan mitä tahansa rokotteita vain siksi, että voisin sairataa vaikkapa oireettoman tai flunssan kaltaisen koronan, mihinkään riskiryhmään kun en kuulu. Mutta sen valinnan haluan tehdä itse, en ottaa kenenkään pakottamana rokotetta, joka voi tuoda aivan toisia sairauksia. Sinä sairastit polion ja olet iloinen, että on rokote joka siltä suojaa. Hienoa. Minulla taas on lähipiirissäni lapsi, joka sairastui rokotteesta niin, ettei hän tule koskaan elämään normaalia elämää. Ei koskaan. Joten joo, olen mieluummin kylähullu kuin rokotekritiikitön.

      Tykkää

      1. Lisään vielä, että polio ja influenssa painivat aika eri sarjassa. Ja nyt puhutaan siis influessasta.

        Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.