Koronarokotteen haittavaikutuksista, sensuurista ja Drostenin tapauksesta

Mitä pidemmälle koronarokotukset etenevät, sitä enemmän alkaa tulla tietoa myös niiden aiheuttamista haittavaikutuksista. On hämmästyttävää, miten vähättelevää ja olematonta mediahuomiota ne saavat verrattuna massiiviseen altistumis- ja tartuntaseuraamiseen. En voi olla panematta myöskään merkille, miten koronakuolemien (tai koronaan liittyvien kuolemien) kohdalla vedettiin heti suora yhteys koronaan ja jätettiin kertomatta kuolleiden ikä ja terveydentila, mutta koronarokotekuolemien kohdalla muistutetaan, että suoraa yhteyttä rokotteeseen ei voida tehdä ja että pian rokotuksen jälkeen kuolleet ovat pääasiassa olleet hyvin vanhoja, yli 80-vuotiaita, ja hauraita ja että he olisivat kuolleet joka tapauksessa pian muutenkin. Mistä ihmeestä tällainen uutisointityyli oikein kumpuaa?

No, koska uutisointi on mitä on, tieto on haettava muualta. Laitan tällä kertaa muutaman videon ja linkin, jotka kannattaa katsoa tai lukea. Ensinnäkin, saksalaisvirologi Christian Drostenia vastaan nostettu syyte on menossa oikeuteen, kuten Olli Tammilehto erinomaisessa artikkelissaan kirjoittaa. Drosten on se henkilö, joka on suositellut PCR-testiä koronaviruksen testaamiseen, tietäen vallan hyvin, ettei se sovellu siihen. Ja juuri PCR-testien positiivisten ja väärien positiivisten tulosten mukaisesti on määritelty kaiken maailman kiihtymisvaiheet ja muut, joiden myötä on eri puolilla maailmaa määrätty sulkutoimia, teljetty terveet ihmiset koteihinsa, pakotettu käyttämään kasvosuojaimia, suljettu rajoja ja pysäytetty lentoliikenne. Ja suunnitellaan uuteen normaaliin johdattavia rokotepasseja.

Kuten Olli Tammilehto jutussaan kirjoittaa: ”Kuitenkin Drosten itse tietää hyvin PCR-testin ongelmat. Kun vuonna 2014 Lähi-idässä oli leviämässä MERS-koronavirus, häntä haastateltiin saksalaiseen Wirtschaftswoche-lehteen. Tällöin Drosten puhui kuin nykyiset koronakriitikot: ’Menetelmä (PCR-testi) on niin herkkä, että se voi havaita yhden ainoan viruksen perintötekijämolekyylin. Kun tällainen taudinaiheuttaja suhahtaa yhdeksi päiväksi jonkun sairaanhoitajan nenän limakalvolle ilman, että hän sairastuu tai edes huomaa mitään, niin hän on yhtäkkiä MERS-tapaus. Missä aiemmin raportoitiin kuolemansairaita, sisältävät nämä tilastot nyt yhtäkkiä lieviä tapauksia ja ihmisiä, jotka ovat oikeastaan täysin terveitä. Myös näin voidaan selittää tapauslukujen räjähdysmaiden kasvu Saudi-Arabiassa. Lisäksi paikallinen media on käynyt uskomattoman kuumana asian ympärillä.’ Mielenkiintoista, eikö totta?

Täytyy sanoa, että  Tammilehdon kaltaiset kirjoittajat ja Fuellmichin kaltaiset lakimiehet tekevät tällä hetkellä huomattavasti parempaa tutkivaa journalismia, kuin varsinaiset tutkivat journalistit (etenkin meillä Suomessa – minne tutkiva journalismi ja kysymykset ovat kadonnut pandemian suhteen?). Ymmärrän, että mediasensuurikin on kovaa, mutta jos on niin, silloin täytyy lähteä sellaisesta mediatalosta ja perustaa vaikka oma, uusi media, luulisi todellisilla journalisteilla olevan tällaiseen rahkeita. Tämä siis puhtaasti kannustuksena.

Jatketaan. Olin kirjoittamassa tätä tekstiä eilen, mutta seuraava video on jo poistettu YouTubesta (löytyi! skrollaa alemmas!). Biolääketieteeseen erikoistunut irlantilaisprofessori Dolores Cahill ja lakimies Reiner Fuellmich ovat niin vaarallisia ääniä koronan aikaan, että heidät sensuroidaan heti. Kirjoitan siis vain lyhyesti siitä, mitä poistetussa videossa käsiteltiin.

Fuellmich ja Cahill keskustelivat ennen kaikkea koronarokotteiden turvallisuudesta. Video alkoi rokotteesta ikäviä sivuvaikutuksia (tahdotonta lihastärinää ja vapinaa) saaneen hoitajan videolla, joka ei tietenkään ole ainoa tapaus. Professori Cahill varoittaa hyvin voimakkaasti koronarokotteista ja sanoo, etteivät ne ole rokotteita lainkaan, vaan eräänlaisia geeniterapiaa, ja että niiden myötä ihmisestä tulee geenimanipuloitu organismi samaan tapaan kuin GMO-vihanneksista tai -eläimistä. Jostain syystä näistä jälkimmäisistä edes jonkun verran puhutaan julkisessa keskustelussa, mutta ihmisen kohdalla keskustelu tyrehtyy. Miksi, se on hyvä kysymys.

Cahillin mukaan mRNA-rokote asettaa ihmiseen kroonisen autoimmuniteettitaudin, joka tulee tuhoamaan sisäelimet, ja että tulemme näkemään paljon tällaisia kuolemia lähitulevaisuudessa.  Tärkeää olisikin niiden kohdalla tehdä ruumiinavaus, jolloin nähtäisiin että kyse on nimenomaan sisäelinten pettämisestä johtunut kuolema. Tämä on hirmu tärkeä puheenvuoro, joka olisi syytä katsoa, minun kehnot suomennokseni siitä eivät riitä. Laitan uuden linkin, jos tämän jostakin vielä löydän. Lyhyesti silti: hän sanoo, että yli 75-vuotiaat eivät tule kestämään mRNA-rokotetta.

”Tämä video on poistettu sillä se rikkoo YouTuben käyttäjäehtoja” En tunne käyttäjäehtoja, mutta mahtaakohan siellä lukea että ei saa esittää kritiikkiä rokotteita tai koronapandemiaa kohtaan? Luulen, että jostain sellaisesta on kyse…

Lisäys hetken päästä: Hah! Löysinpäs! Juttu alkaa saksaksi, mutta jatkuu pian englanniksi ja osittain saksaksi (1.34). Katsokaa pian tai ladatkaa koneellenne, sillä nämä poistetaan nopeasti. Eli tässä se, mitä Cahill puhuu:

(Päivitys 12.2.2021 Jälleen poistettu, ks. Bitchutesta.)

Kuvakaappaus poistetusta videosta, äänessä prof. Dolores Cahill.

 

Lisäys samana päivänä: Kannattaa katsoa tämäkin Fuellmichin haastattelu israelilaisen juristiin, Tamir Turgalin kanssa, nämä kun katoavat nopeasti, mutta ovat siis sitäkin tärkeämpiä:

Seuraavaksi jo vähän vanhempi video, tämä saksalaislääkäreiden Dirk Wiechert ja Brigitte Königin keskustelu (engl. tekstityksillä) on käyty jo ennen joulua. Se, mikä siinä on erityisen mielenkiintoista, on immuniteetti ja sen merkitys. Professori König kertoo immuniteetin muodostumisesta ja mitkä asiat siihen vaikuttavat. Hän mainitsee mm. että etenkin vanhat ihmiset syövät usein verraten vähän ja yksipuolista ruokaa, ja että juurikin sairaaloissa ja vanhainkodeissa ruoan laatu on valitettavasti huonoa eikä tarpeeksi vitamiinipitoista, mikä automaattisesti laskee vanhan ihmisen immuniteettia. Ja kun immuniteetti eli elimistön vastustuskyky on huono, ihminen sairastuu helpommin, jolloin korona-influenssaperheeseen kuuluva Covid-Sars-2 astuu kuvaan. Jos ei ole vastustuskykyä, se voi käydä kohtalokkaaksi.

Myöskään influenssarokotteet eivät ole ihan niin autuaaksi tekeviä, kuten uutisia lukiessa voisi kuvitella. Jos rokotettavalla ei ole immuniteettiä (Wiechert toteaa ihan keskustelun alussa, että aina on tutkittava ihmisen terveydentila ennen rokotuksen antamista, eikä influenssarokotuksia pitäisi koskaan antaa influenssakaudella vaan reippaasti ennen sitä; miten lienee näiden liukuhihnarokotusten kanssa tällä hetkellä?), rokote voi toimia päinvastoin. Se selittää osaltaan Bergamon koronakuolemia Italiassa viime keväänä: nämä vanhukset olivat saaneet influenssarokotteen, mikä oli entisestään heikentänyt heidän vastustuskykyään, jolloin heidän elimistönsä ei kestänyt Sars-Cov-2:a.

Monella tapaa mielenkiintoinen keskustelu, joka kannattaa katsoa joko heti tässä alla tai YouTubessa täällä.

Lopuksi vielä suomalaisen lähihoitajan omasta sivuvaikutuskokemuksesta Pfizerin Corminaty-rokotteen jälkeen. Hän postasi aiheesta ensin lähipiirilleen Facebookiin, minkä myötä teksti levisi sosiaalisessa mediassa. Lisäksi hän on tehdyn videopostauksen ollessaan tutkimuksissa sairaalassa ja kertonut kokemastaan haastattelussa podcast-haastattelussa täällä (en ole kauhean innostunut tästä podcastista sinänsä, mutta se mitä Minna kertoo, on mielenkiintoista). (Lisäys 7.2.2021: Molemmat videot on jo poistettu, jos löydän ne jostakin muualta laitan uuden linkin. Joka tapauksessa jälleen hyvä esimerkki korona-ajan sensuurista. Mikä on se tarve sensuroida näin voimakkaasti, sitä voi jokainen itsekseen miettiä.) (Lisäys joitakin tunteja myöhemmin: Haastattelu-podcast löytyy täältä pelkkänä podcastina eli ilman kuvaa.)

Hän kertoo olevansa urheilullinen, juoksemista harrastava ja täysin terve nainen, ammatiltaan lähihoitaja, ja että juuri ammattinsa vuoksi hän otti rokotteen. Tietämättä siitä sen enempää mitä mediassa oli kerrottu ja kyseenalaistamatta asiaa sen kummemmin: kun kaikki muutkin ottivat, hänkin otti, ei hän oikestaan edes ajatellut että se ei ole pakollinen. Luottihan hän (ja sanomansa mukaan luottaa yhä) Suomen terveydenhoitolaitokseen. Kaikki ei kuitenkaan mennyt niin kuin piti. Pian rokotuksen jälkeen häneltä meni tunto vasemmasta jalasta ja myös vasemman silmän näkö hämärtyi. Oireet katosivat lähes kokonaan, mutta palasivat kymmenen päivän päästä, jolloin hän pelkäsi halvaantuvansa kokonaan. Tutkimuksissa ei löytynyt mitään, vain se, että tasapainoelin oli tulehtunut ja sitä yritettiin hoitaa kortisonilla. Hoitava lääkäri ei pitänyt yhteyttä rokotukseen mahdollisena, siitä huolimatta, että oireet ilmestyivät noin puoli tuntia rokotuksen jälkeen. Tilanne tällä hetkellä on se, että hän ei pysty kävelemään normaalisti (hän kertoo vaappuvansa kuin humalainen tai kuin olisi keinuvassa laivassa), saati juoksemaan, sillä hänen kulkunsa on haparoivaa ja hoipertelevaa. Tehostepiikkiä hän ei aio ottaa, vaikka sanookin ettei muuten ole rokotevastainen.

Sellaisia. Paljon on mietittävää näinä rokotepainostuksen aikoina.

Lähihoitaja Minna sairaalassa Covid-rokotteen jälkeisten sivuvaikutusten vuoksi; kuvakaappaus.
Saksalaislääkärit Wiechert ja König keskustelevat koronasta, rokotteista ja immuniteetista. Kuvakaappaus.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.