Dr. Bhakdi suomalaisille: sulkutoimet ja maskivaatimukset ovat rikos

Professori Sucharit Bhakdi haastattelu from Ike Novikoff on Vimeo.

Tässä jälleen tärkeää katsottavaa! Suomalainen Ike Novikoff haastattelee saksalaista emeritusprofessori Sucharit Bhakdia, joka on yksi suoraselkäisimpiä koronakriitikkoja ja joka on kirjoittanut yhdessä Katarina Reissin kanssa bestselleriksi nousseen kirjan Corona – Fehlalarm? (eli Korona – väärä hälytys?) Kirja on ilmestynyt ainakin englanniksi ja ruotsiksi, suomennosta ei vain näy eikä kuulu. Miksi? Kustantamot, huhuu! Kuka osoittaa rohkeutta astua rivistä?

Bhakdilla on kaikille koronapelkoisille ensinnäkin hyviä uutisia: korona ei ole sen kummempi tauti kuin flunssat yleensä ja ne ovat hoidettavissa. Hän painottaa, että alle 70-vuotiaiden kuolleisuusprosentti koronan kohdalla on 0,05%, minkä myös WHO:n tutkimustulokset osoittavat. Kyllä. 0,05%.

Tämä virus on yksi kymmenestä erilaisesta viruksesta ja bakteerista, jotka tähän vuodenaikaan aiheuttavat keuhkotulehduksia”, Bhakdi muistuttaa. ”Mikä tässä on ongelma? Sitä varten moderni lääketiede on täällä apunamme ja se toimii hyvin.”

Rajoitustoimia hän kritisoi voimakkaasti. ”Joko vallalla on tietämättömyys tai kaikki ne tehdään tarkoituksella.” Molempia vaihtoehtoja hän pitää huonoina yhteiskunnalle. Hän sanoo olevansa pettynyt ja ihmettelevänsä, miten suomalaisetkin voivat tehdä jotakin näin tyhmää. Se, mitä sulkutoimet tekevät, ovat ihmisten köyhdyttäminen vain jotta 0,5% voisi kahmia kaiken itselleen, hän sanoo.

Maskien käyttöön Bhakdi suhtautuu hyvin kielteisesti. Novikoff mainitsee, että Suomessakin on nyt maskivelvoite (huom, velvoite ei ole pakko, mikään laki ei pakota ketään käyttämään maskia) yli 15-vuotiaille. ”Olen todella suuttunut tästä asiasta”, Bhakdi sanoo ja selittää: maskin sisällä oleva CO2-pitoisuus on moninkertainen verrattuna korkeimpaan sallittuun sisäilmapitoisuuteen saksalaisella työpaikalla. ”Se tarkoittaa, että te myrkytätte lapsianne kuten tyhmät saksalaiset. Se on rikos.” Hän jatkaa suuttumusta äänessään, että puolustuskyvyttömiä lapsia kohdellaan tässä pahemmin kuin eläimiä, heidät myrkytetään omalla hiilidioksidillaan ilman mitään syytä. (Meillä 15-vuotiaat, Ranskassa 6-vuotiaat… Entä vanhukset, joiden keuhkokapasiteettikaan ei välttämättä ole kovin suuri, mitä oman hiilidioksidin hengittäminen heille tekee? Eikö meidän pitänyt suojella vanhuksia eikä pahoinpidellä heitä? On niin paljon kysymyksiä…)

Bhakdilla on silti hyviä uutisia: Saksassa valmistellaan joukkokanteita hallitusta, terveysviranomaisia ja koulujohtoa vastaan. ”Se on niin yksinkertaista”. Ja tämä on viesti myös meille, mitä me suomalaiset voimme kansalaisina, vanhempina ja läheisinä tehdä. Aiheesta kannattaa katsoa myös saksalaisjuristi Rainer Fuellmichin video  ”Rikos ihmisyyttä vastaan” (kesto n. 5 min., suomenkieliset tekstitykset). Erittäin painavaa tekstiä, joka pitäisi olla myös meidän päättäjiemme tiedossa. Kuten Fuellmichkin toteaa, nämä tämänhetkiset sulkutoimet ovat rikos, ja koronapandemian sijaan meillä on tarkoituksellinen PCR-testipandemia. Ja se on meidän kansalaisten tiedostettava.

Lopuksi Bhakdi lähettää terveisensä suomalaispäättäjille: ”Minulla on iso pyyntö Suomen hallitukselle ja kaikille teille jotka kannatte vastuuta tästä järjettömyydestä. Kouluttakaa itseänne asian suhteen niin kuin teidän pitäisikin vastuullisena poliitikkona tehdä tai jättäkää tämä kansainvälinen agenda köyhien ihmisten köyhdyttämiseksi koko maailmassa. Tämä on teidän vastuunne.”

Näihin sanoihin on hyvä päättää. Katsokaa koko video, jakakaa ja puhukaa ihmisten kanssa, sillä tämä, mitä meidänkin hallituksemme WHO-THL:n käskytyksestä nyt tekee, on lopetettava. Ja ME voimme sen tehdä.

PosiTV:lle ja Novikoffille suurkiitos Bhakdin haastattelusta ja tekstitetystä videosta!

…ja toki meidän omatkin lääkärimme kritisoivat koronaa ja koronatoimia. Samainen toimittaja haastattelee AlfaTV:llä lääkintäneuvos, epidemiologi Mikko Pauniota ja emeritusprofessori Heikki Peltolaa sekä kansalaisvaikuttaja Ossi Tiihosta. Mielenkiintoisia katsantokantoja, kannattaa katsoa! Sillä eihän koronasta yhtä oikeaa ja virallista totuutta ole… Niin, mitä rokotteisiin tulee, Paunio toteaa mm. seuraavaa (29.58): ”Tutkijat esittävät semmoisen arvion, että korkeat D-vitamiinitasot väestössä toimivat samoin kuin rokotus eli tuottavat laumaimmuniteettia.” Eli mitä helvettiä me mitään selvästikin vaarallista, kunnolla testaamatonta rokotetta odotamme? Hurraa! Tätä viestiä kannattaa viedä eteenpäin! Sannaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.