Ranskan koronasuunnitelma 2020–2021 vuotanut julkisuuteen: viruksen mutaatio, kolmas sulku, eristysleirit, suuri nollaus

Tältä se näyttää:

Marraskuu 2020 – lokakuu 2021: Liikkumisen asteittainen ja jatkuva rajoittaminen

Marraskuu 2020: Kevyt lockdown

Joulukuu 2020 – tammikuu 2021: Positiivisten tapausten lisääntyminen

Tammi–lokakuu 2021: Eristysleirien hankinnan (tai rakentamisen) nopeuttaminen jokaisella hallintoalueella (région) ja departementissa (département)

Tammi–maaliskuu 2021: Täydellinen lockdown (paljon tiukempi kuin rajoitusten ensimmäinen ja toinen vaihe)

Tammi–maaliskuu 2021: Työttömyysohjelman jatkaminen ja uudistaminen – kohti yleistä perustuloa

Helmi–lokakuu 2021: Covid-19:n suunniteltu mutaatio ja toissijainen virus Covid-21

Tammi–heinäkuu 2021: Covid-19 ja Covid-21:n hoitokapasiteetin ylitys

Huhti–kesäkuu 2021: Talouden epävakaus – toimitusketjun suunniteltuja katkeamisia – varastopulaa

Huhti–heinäkuu 2021: Uusia rajoituksia – kolmas lockdown

Huhti–lokakuu 2021: Perustulo-ohjelman asettaminen

Heinä–lokakuu 2021: Armeijan käyttöönotto liikkumisen kontrolloimiseksi

Tämän aikataululappusen sanotaan kuuluvan François Bayroulle, jonka presidentti Emmanuel Macron on syyskuussa nimittänyt suunnitelman ylikomissaariksi, le Haut comissaire au Plan. Bayroun tehtävänä on valmistella Ranskaa vuoden 2030 muutoksiin, mikä viitannee YK:n Agenda 2030:een. Komea titteli puolestaan kumpuaa vastaavasta, vuosina 1946–2006 toimineesta tehtävästä (Commissariat général du Plan).

Vuodetun suunnitelman on julkaissut italialaistoimittaja Cesare Sacchetti blogissaan (juttu englanniksi), ja hän toteaa sen olevan hyvin samansuuntainen kuin minkä kanadalaispilliinpuhaltaja on aiemmin tuonut esiin (lisäys 21.12., se lienee tämä, suomeksi täältä). Hän sanoo joidenkin valtamedioiden, kuten AFP:n, kiistäneen dokumentin autenttisuuden, mutta kertoo Ranskan hallitusta lähellä olevien lähteiden vahvistaneen sen hänelle oikeaksi. Suuntana on siis Great Reset, suuri nollaus tai suuri resetointi, miksi sitä halutaankaan nimittää.

Sacchetti kirjoittaa jutussaan, että globalistien eliitti on jakanut tämän aikataulun maailman hallituksille ja pääministerit ja presidentit ympäri maailmaa vain toteuttavat saamansa määräykset. Nii’in, mukaan lukien meidän pääministerimme ja presidenttimme, ja kun näitä lukee, on vaikea nähdä pääministerimme ja presidenttimme todellakaan toimivan toisin. Aika näyttää, miten taidokkaasti he tanssiaskeleensa asettelevat.

Myös Sacchetin mainitsemat eristysleirit ovat jo monissa maissa jo kulman takana, niistä on puhunut ääneen mm. Kanadan pääministeri (nämä sitten aina kiistetään, kunnes ne tuodaan valmiina esiin), Australiassahan niitä jo on: MTV kertoi suomalaisen Essin käyttäneen kallista ja salaperäistä eristysleiriä päästäkseen matkustamaan maassa vapaasti. Näin niitä siis aletaan myymään.*

”Samaan aikaan kun uusi aalto käynnistyy, hallituksille annetaan tehtäväksi rakentaa Covid-laitoksia, lähinnä keskitysleirejä, joihin testauksista kieltäytyneet ihmiset passitetaan ilman heidän suostumustaan”, Sacchetti kirjoittaa.

Meillä Suomessahan on jo heitelty ilmaan koronarokotteesta kieltäytyjien siirtämistä Seilin saarelle, se lienee ollut toistaiseksi lähinnä Kunnon Kansalaisten fantasiaa, mutta kun tällaisia ajatuksia aletaan ääneen lausua miltä suunnalta tahansa, ollaan aika vaarallisilla vesillä.

Sacchettin juttu kannattaa lukea kokonaan, samoin hänen aiempi juttunsa suuresta nollauksesta ja uuden maailmanjärjestyksen asettamisesta.

Aika pitkälti joka tapauksessa suunnitelma näyttäisi noudattavan monessa eri lähteessä esillä olleita asioita (viruksen mutaatio, keskitysleirit, nälänhätä, kolmas lockdown, sotilaat kaduille, perustulo… talouden nollaus), joten nähtäväksi jää, mennäänkö tämän mukaan, vai saako ihmisten herääminen historian muuttamaan kurssiaan. Siksihän sitä kaduilla ollaan, kaikkialla! Eli… silmät auki, korvat auki, tämä on pysäytettävä. Sillä se mikä on Ranskan suunta, on myös maailman ja Suomen suunta, emme me missään lintukodossa elä.

Tilannehan kun tosiaan koko ajan elää. Nyt koronarokotetta kiirehditään jo joulukuulle, mikä saattaa liittyä jälleen Yhdysvaltain presidentin vaaleihin; nehän eivät suinkaan ole ohi, vaikka media väittääkin Bidenin voittaneen. Tässä voi tapahtua vielä vaikka mitä, ja ehkäpä juuri siksi se klikki siellä taustalla yrittää nyt epätoivoissaan kiirehtiä rokotesuunnitelmaansa eteenpäin. Me elämme sotaa, niin oudolta kuin se voikin kuulostaa.

Päivitys 6.12.2020: Ranskan hallitus on varoittanut viruksen voimistumisesta tammikuussa 2021, mm. Sortir à Paris -lehti otsikoi toissapäivänä (juttu englanniksi): ”Kolmatta aaltoa kohti tammikuussa 2021? Mitä hallitus suunnittelee”. Tässä pieni lainaus jutusta: ”How is the French government anticipating the third wave of the Covid-19 epidemic? Even though the government is mostly speaking about the easing of the lockdown, up at least until January 20, 2021, or details as for the vaccine strategy, the prospect of a third wave of the epidemic to fight from January 2021 is still on the agenda.” Ja huom, tämä ei ole vaihtoehtomediasta tai millään tavalla kritisoiva juttu, Sortir à Paris on pääkaupungin minne-mennä-julkaisu.

Eli ainakin toistaiseksi yllä oleva aikataulu näyttää pitävän paikkansa.

*Lisäys 14.12.2020 Ranskassa näistä koronaeristysleirien mahdollisuudesta on muuten puhuttu ihan valtamediassa, eli jos joku haluaa heiluttaa salaliittoteoriakorttia, niin heiluttakoon sitä Ranskan hallituksen ja median suuntaan (linkin takana oleva toimija on parlamentaarinen tv-kanava LCI, jolta tulee välillä varsin mielenkiintoisia poliittisia ja ajankohtaisia dokkareita. Ko. jutun otsikko kuuluu: ”Aiotaanko internointileirejä rakentaa? Kansanedustajat ovat jakautuneet puolesta ja vastaan Covid-eristyksen suhteen”) . Koitan jossain vaiheessa kirjoittaa tästä enemmän, on muka vaan ollut muutakin tekemistä ja tähdellisempää kirjoitettavaa…

Päivitys 16.12.2020 Koronarokote valmis ennen joulua, tähän mennessä menty tiekartan mukaan. Tänään Ranskan lehdistö kehottaa varautumaan kolmanteen aaltoon. Ouest-Francen jutun viimeinen väliotsikko: Joulun jälkeen kolmas epidemia-aalto? joka jatkuu todeten, että sellainen on odotettavissa rokotusten saapumisesta huolimatta…

Päivitys 17.12.2020 Uudessa-Seelannissa on nyt julkistettu eristysleirit, joihin koronapositiiviset pakkosiirretään.

Päivitys 20.12.2020 Briteissä on löydetty koronaviruksen uusi variantti. HS:n koronaseurannan mukaan Alankomaat on kieltänyt lennot Britanniaan: ”’Tarttuvaa muunnosta koronaviruksesta leviää Britanniassa. Sen sanotaan leviävän helpommin ja nopeammin ja olevan vaikeampi havaita’, ilmoitti Alankomaiden terveysministeriö lausunnossaan.” / HS 20.12.2020

Päivitys 23.12.2020 Heillä on kova kiire… Ranskalainen kansanedustaja on ”edottanut” vihreää rokotepassia, jonka myötä pääsee julkiseen liikenteeseen, baareihin, jne. Eli tiekartan mukaan edetään yhä kiihtyvällä vauhdilla. Nämä ihmiset ovat viheliäisiä, jos heitä enää ihmisiksi voi kutsua…

Päivitys 25.12.2020 Kiire, kiire… Nyt on mutaatiovirusta ”löytynyt” Ranskastakin ja samaan aikaan aloitetaan ensimmäiset koronavirusrokotukset ranskalaissa vanhainkodeissa.

Päivitys 27.12.2020 Ranskan terveysministeri Olivier Véran on väläyttänyt mahdollisuuden kolmanteen lockdowniin (confinement, sulkutoimet), ilmoitus tuli samalla kun maassa aloitetaan rokotuskampanja. Jutun mukaan viranomaiset ”pelkäävät kolmatta aaltoa” tulevien viikkojen aikana uuden vuoden juhlien jälkeen. Yllä olevan tiekartan mukaan kolmas lockdown tulisi tammi-maaliskuussa (tai tammi-maaliskuuksi), joten edelleen mennään juuri tämän aikataulun mukaan.

Päivitys 22.1.2021 Mutaatio on jo tullut ja nyt Ranskassa alustetaan kolmatta kunnon lockdownia rokotekattavuutta odotellessa.  Rokotuksiin ranskalaiset ovat Macronin hallituksen harmiksi lähteneet laiskanpuoleisesti (vastarinta nousee koko ajan).

Päivitys 24.1.2021 Saksassa aletaan esitellä koronaleirejä, mm. Bildissä ja New York Postissa ollut juttua niistä.

Päivitys 26.1.2021 Saksan Schleswig-Holsteinissa avataan helmikuussa pidätyskeskus karanteenirikkureille, ja Helsingin Sanomat kirjoittaa että Suomessa voidaan karanteenirikkurit passittaa vankilaan.

Päivitys 30.4.2021 Paljon on taas tapahtunut, moni on huomannut että aikataulussa ollaan yhä pitäydytty. Nyt on sitten EU:n yhteinen digitaalinen rokotepassikin eli nk. vihreä passi esitelty, ja mikäs se siellä komeilee, jollei Covid-21.

51 vastausta artikkeliin “Ranskan koronasuunnitelma 2020–2021 vuotanut julkisuuteen: viruksen mutaatio, kolmas sulku, eristysleirit, suuri nollaus”

 1. Hieno homma, oliko sinulla muuta mainittavaa asiasta? Olen tuon lukenut itsekin, eli tämä menee ”kaikki on hyvin” -mappiin. Niinpä.

  Tykkää

 2. Ilmeisesti et sitten ymmärtänyt lukemaasi, koska puhut ”erityisleireistä”, salaisesta asiakirjasta, etkä suinkaan siitä, että tämä on kansalliseen hätätilaan luotu hätäsuunnitelma, päivätty 28.10.2020, jolla pyritään arvoimaan miten tulee valmistautua ja toimia, jos tartuntaluvut ja koronakuolemat jatkavat kasvuaan. Missä oikein olet? Et ainakaan Ranskassa, kun et seuraa tilannetta ollenkaan.

  Tykkää

   1. Kai tiedostat ettei kaikki tieto myöskään ole aina oikeaa, oli sitten valtamediassa tai vaihtoehtomediasta, tai yksittäisen, mahdollisesti mt-ongelmaisen sekoiluja?

    Tykkää

   2. Pertsa ja niin edelleen, hyvä kun sinäkin tiedostat 🙂 Kuten sanoin, aika näyttää mihin suuntaan maailma menee, toivon todella että parempaan, en halua elää flunssa- enkä missään muussakaan totalitarismissa. Kuvittelisin ettet sinäkään.

    Tykkää

 3. Ps. Suositan pysymään kirjallisuuden parissa, koska tuo politiikan tutkijan rooli ei nyt oikein sinulta luonnistu. Kannattaa siis olla itsekriittinen, ja pysyä omilla vahvuusalueillasi. Ymmärrän toki, että haluaisit pätevöityä Ranskan moniosaajana, mais non – ça ne marche pas trop. Bonne continuation avec tes écritures littéraires!

  Tykkää

  1. Hienoa Sophia, sinähän voitkin sitten ryhtyä siihen politiikan tutkijan rooliin. Macronin leivissä varmaan? Minä jatkan huomioitani kansalaisena.

   Tykkää

 4. Tää on varmaan joku kusetus, älkää nyt ottako kaikkien höyrypäiden juttuja tosissaan. 😀

  Tykkää

  1. Niin varmaan 😀 Niin kuin on ne rokotepassitkin ja maskipakot ja rajatarkastukset 😀 Höyrypäitä tämä maailma on pullollaan, valitettavasti myös päättävissä elimissä.

   Tykkää

 5. ”Kallis ja salaperäinen eristysleiri Australiassa..” kyllä taas väritetään juttua. Melbournen lockdownin aikana rajat oli suljettu muihin osavaltioihin paitsi Darwiniin, jonne tosiaan pääsi lentämään, mutta joutui itse kustantamaan kahden viikon pakollisen karanteenin. Tämä karanteenialue muistutti pientä, suljettua lomakeskusta uima-altaineen päivineen. Kahden viikon karanteeni on maahan saapuville kaikille pakollinen. Ja muuten, Melbournessa ollaan saatu suuri nollaus juuri aikaiseksi, koska ollaan oltu 33 päivää ilman yhtään koronatartuntaa. Koronarajoitukset puri siis hyvin!

  Tykkää

  1. Sirpaela, kohdistat kritiikkisi väärään osoitteeseen, tuo lainaus on suoraan MTV:n uutisjutusta, kuten varmaan huomasit. Jos sinusta tällainen leiri tehoaa flunssaoireisiin, niin sehän on todellinen kapitalistin unelma. Siitä vaan kaikki leirille heti kun aivastaa. Kiitos, minä pidän yhä mieluummin oikeuteni aivastella rauhassa.

   Liked by 1 henkilö

 6. Täytyy tähän välillä sanoa, että en ole hämmästynyt näistä sophioiden, ilmarien, eikerrojen ja sirpaelojen tyyppisten kommenttien lennähtämistä blogiini, näitähän näkee.

  Mutta samalla haluan kiittää kaikista niistä ihanista, kannustavista ja rohkaisevista yksityisviesteistä, joita myöskin saan ja jotka muistuttavat, että on paljon ihmisiä, jotka ovat tietoisia siitä, mitä tässä maailmassa tapahtuu ja jotka aikovat taistella paremman tulevaisuuden puolesta. Ja se, jos mikä, luo uskoa ihmisyyteen!

  Liked by 1 henkilö

  1. kiitos tästä tärkeästä informaatiosta.ulkomaanuutisia seuraavana nämä suunnitelmat eivät tulleet yllätyksenä, kun tietää mitä Australiassa ja Kanadassa tapahtuu.Olen huomannut että ne jotka voimakkaimmin hyökkäävät näiden suunnitelmien aitoutta vastaan ovat kykenemättömiä kuvittelemaan tuon dystopian ,mihin meitä ollaan viemässä, joten he kieltävät sen mahdollisuuden . He ovat minun silmissäni plkureita!Nyt tarvitaan talvisodan henkeä. Arvostan suuresti aitoja, suomalaisia hiljaisia miehiä . Kaipaisin heidän tukeaan tällaisina aikoina. Jos nämä suunnitelmat on puppua, niin päättäjien tulee vastata kansalle onko tällaisia suunnitelmia ja jos on tuleeko valtiojohto ne hyväksymään.Bill Gatestä löytyy useita videopätkiä, missä hän ” ennustaa” covid 21 viruksen leviämistä ensi keväänä.Hän toteaa videolla vaimonsa kanssa virnuillen, että jos maailma ei kuuntele hänen varoituksiaan nyt, niin sitten kyllä kuuntelee( kuolleisuus jopa 30 prosenttia) ja makeat naurut vaimon kanssa siihen päälle.Herätkää!!

   Tykkää

   1. Kiitos tytteli kommentistasi! Näin minäkin asian näen, ja on todella tärkeää seurata tilannetta eri maissa ja eri lähteistä. Siksi tällaiset suunnitelmat eivät tule yllätyksenä; ne on tiedostettava, jotta niitä vastaan voi taistella. Ja siihen me pystymme, me ihmiset eri puolilla maailmaa, ja haluan nähdä että siihen me myös olemme matkalla!

    Osa näistä mitätöijistä lienee ihan puhtaasti lähetettyjä trolleja, osa taas hyökkää voimakkaasti, koska he kieltäytyvät katsomasta asioita suoraan, kenties pelosta. Mutta jo järkikin sanoo, että epidemiaa ei ole ilman kuolemia, eikä ilman epidemiaa voi rajoittaa ilmisten perusoikeuksia niin kuin tällä hetkellä kaikkialla tehdään. Siksi on täytynyt _tehdä_ epidemia, jolloin kuvaan astuu PCR-testit. Pitäisikin puhua PCR-epidemiasta koronaepidemian sijaan, kuten moni lääkärikin sanoo.

    Covid-21:n on todellakin Bill ja Melinda Gates jo aikaa sitten ”ennustaneet”, ja suurta resetointia vie eteenpäin Maailman talousfoorumi. Missä siis on keskustelu? Ja miksi sitä keskustelua halutaan näin voimakkaasti tukahduttaa?

    (P.S. Poistin tuplat)

    Tykkää

   2. Näin on, mutta täytyy myös varmistaa, ettei ”vapaaehtoisista” rokotteista tule pakollisia yhteiskuntaan kuulumisen ja matkustamisen ehtona. Sitä vastaan meidän on taisteltava.

    Tykkää

 7. Kiitokset bloginpitäjälle.

  Surkuhupaisaa, että ihmiset eivät edes lue artikkeleita ennen kommentointia. MTV:n jutussahan lukee mm.:

  ”Elämä oli siellä [Melbournessa] tosi kurjaa ja yksinäistä. Kotoa sai poistua vain kauppaan, sairaalaan ja töihin tai kouluun. Tähän päälle hirveät uhkaukset ja pelottelut sakoista. Poliiseille on annettu valtuuksia käyttää paljon voimaa. Jos ei käytä maskia, he käyvät päälle. Armoa ei anneta yhtään, Kuivala kertoo. […]

  Australian kansalaisilla ei ole tällä hetkellä lupaa poistua Melbournesta esimerkiksi lomalle.”

  Ja kyllä, jutun otsikossa käytetään sanaa ”salaperäinen”.

  Kaikki tällainenhan on tietysti tarpeellista torjuttaessa virusta, jonka tappavuus on samaa luokkaa kuin kausi-influenssan.

  Professori John Ioannidis toteaa lokakuisessa artikkelissaan [1], että koronaviruksen globaali infektiokuolleisuus (IFR, Infection Fatality Rate eli kuolleiden osuus infektoituneista) on 0,15–0,20 prosenttia ja alle 70-vuotiaiden keskuudessa 0,03–0,04 prosenttia:

  ”Average values of 0.15%‐0.20% for the whole global population and 0.03%‐0.04% for people <70 years old as of October 2020 are plausible."

  Eli tosiaan samaa luokkaa kuin ärhäkässä kausi-influenssassa, joskin jälkimmäinen tappaa toisinaan nuoriakin ihmisiä. Kuten THL raportoi [2], "lasten ja nuorten koronavirustautiin liittyviä kuolemia ei ole Suomessa todettu lainkaan" ja (koronadiagnoosin jälkeen) "kuolleiden mediaani-ikä on 84 vuotta", siis suomalaisten keskimääräistä kuolinikää korkeampi.

  Itse WHO arvioi 5.10., että jopa 10 prosenttia maailman väestöstä, tai 760 miljoonaa ihmistä, oli saanut koronatartunnan.[3] Tuona päivänä koronaan liitettyjä kuolemantapauksia oli ollut reilut 1 042 000 (miljoona 42 tuhatta) [4]. Tästä laskettu infektiokuolleisuus on 0,14 prosenttia, mikä käy yksiin professori Ioannidisin arvion kanssa.

  [1]
  https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13423?fbclid=IwAR3j26m2IhYsNdfkxOyUOWqM_CJu-xc0V-rosrIH74zvAkRw6l4udmEKWYw

  [2]
  https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tilannekatsaus-koronaviruksesta?fbclid=IwAR0trwMfiTrOr9TqKPIKyXgFU5x5q3qfYwT_7D0Fx_9mb5RXx3LCgE1WPuE

  [3]
  https://www.nbcnews.com/news/world/covid-19-may-have-infected-10-percent-world-s-population-n1242118?fbclid=IwAR1YlCcMfamtXzls_aAY5F7RjWoJ_0jMKb-FF_OLLX-XlvkxFv1bixop_n0

  [4]
  https://web.archive.org/web/20201005074001/https://www.worldometers.info/coronavirus/

  Tykkää

  1. Kiitos kommentistasi, Observer! Käytin tosiaan tarkoituksella sitä MTV:n uutisen lausemuotoilua, olisi pitänyt pistää lainausmerkkeihin, jotta vähemmän tarkkanäköinenkin lukija olisi yhtäläisyyden huomannut 😉

   Noin muutenhan näiden yllä olevien kommentoijien tarkoitus on vain saada satunnainen bloggaaja ruotiin ja tukkimaan turpansa. Vaan miten tätä järkyttävää epäloogisuutta, suoranaista valehtelua ja ihmisten pelottelua (kyllä, olen vihainen myös läheisteni puolesta) voi hiljaa sivusta seurata? Saati sitä, mihin ihmiskuntaa ollaan viemässä.

   Siispä: jatketaan!

   Liked by 1 henkilö

  2. Surkuhupaisaa todellakin monikin asia. Luin jutun kyllä ja lähdin tätä kommentoimaan, koska ASUN Melbournessa. En jaksa asiasta vääntää enempää, kun et ymmärrä tai halua ymmärtää.

   Tykkää

   1. Päinvastoin, Sirpaela, haluan todellakin ymmärtää. Haluan ymmärtää, miksi meille valehdellaan niin paljon, miksi numeroita väännellään (PCR:n false positivet esimerkiksi, varmasti tiedät niistä), miksi terveille ihmisille pakotetaan maskit naamalle, miksi monilta ihmisiltä viedään talous ja tulevaisuus, miksi meitä viedään kohti rokoteyhteiskuntaa vaikka tiedetään, että nämä rokotteet ovat täysin kokeellisia (se että ne ovat saaneet myyntiluvan, ei kerro mitään niiden ”turvallisuudesta”) ja miksi tällaisia leirejä on ylipäänsä tarve rakentaa. Toisenlaisistakin leireistä huhutaan, ja sellaisia on historiassa ollut useita. Toivon todella, ettei sellainen tule toistumaan. Katselet siis tilannetta Melbournesta käsin, hyvä. Minullakin on tuttuja siellä.

    Tykkää

  3. Siis vau, onko tässä oikeasti lähteet.. Olen positiivisesti yllättynyt ja hämmentynyt näin hienosta kommentista ainakin lähdelinkkien osalta! Tosi usein ihmiset sanovat kaikkea, mutta harva kertoo lähdetietoja. (Opetin tiedonhakua ja lähteiden merkitsemistä juuri yläkoulun oppilaille, niin ehkä siksikin huomioin asian =) ) Kiitos esimerkillisestä toiminnasta!

   Tykkää

  1. Sitä minäkin olen miettinyt, kun olen maailman päättäjien järjettömyyksiä, valehtelua ja epäloogisuuksien epäloogisuuksia seurannut.

   Tykkää

   1. Uusi maailmanjärjestys halutaan tuoda maailmaan. Antikristus ja ym. Raamatun kirjoitukset/profetiat toteutuvat on tullut Jumalan tuomioiden aika.

    Tykkää

   2. Tai sitten joku taho haluaa käyttää juuri niitä kirjoituksia omaksi hyväkseen. Se, että ihmiset heräävät tilanteeseen, on tärkeää, se on se vastavoima.

    Tykkää

 8. Tähän väliin taas pieni ilmoitus: näiden tiettyjen kommentoijien viesti on tullut jo esiin, joten tästä eteenpäin julkaisen vain asiallisia kommentteja. Noin muuten kehotan kaikkia vain pitämään silmät ja korvat auki ja ajattelemaan asioita monelta kantilta. Kiitos.

  Tykkää

 9. Minä uskon että tämä on totta ja myönnän että ahdistaa. Raamatun lopunaikoja elämme.

  Tykkää

  1. Kieltämättä näissä tapahtumissa on paljon samaa kuin mitä Raamatussa on kirjoitettu, etenkin niissä siruissa, joista puhutaan. Mutta se, että ihminen tiedostaa mitä on tapahtumassa, on oleellista, sillä meissä on sisällä hyvin vahva oikeudenmukaisuuden taju. Ja se näkyy mielestäni kaikissa mielenosoituksissa ja siinä suuressa vastustuksessa, joka nostaa kaikkialla päätään. Joten älä vaivu epätoivoon, paremmat ajat tästä koittavat 🙂

   Tykkää

 10. Mutaatio on nyt alkanut.. Kyl toi alkaa pitää paikkaansa.. Ei oo enää paskapuhetta.. Tosin ei varmaan toteudu toi suunnitelma samaa kaavaan kun on meinattu.. Kovempia keinoja joo aletaan käyttää.. Esimerkiksi britit on nyt suljettu.. Siintä se lähtee.

  Tykkää

  1. Mrtampax, valitettavasti se aika lailla näyttää menevän tämän tiekartan mukaan, mutaatio on jo täällä, voi olla että keväällä nähdään sitten kakkosmutaatio joka saa tuon nimen COVID-21. Samoin rokotuspasseja tehtaillaan jo, lentoyhtiöt vihjailevat niiden käyttöönotosta, myös Finnair.

   Siksi juuri nyt on niin valtavan tärkeää puhua ääneen, puhua ihmisille, läheisille, tuntemattomille, sillä meissä tavallisissa ihmisissä on se voima, jolla tämä pysäytetään! Ei pidä alistua. Ei pidä vetää maskia naamaan, käyttää käsidesiä ja ottaa rokotusta, sillä se kaikki on sitä, mitä tämä taho haluaa meidän tekevän. Meidän on sanottava EI, NYT RIITTÄÄ! Me voitamme tämän.

   Tykkää

   1. Minä olen toiminut näin alusta alkaen: ei maskia, ei käsidesiä enkä tule ottamaan rokotetta (eräässä haastattelussa vaadittiin visiiri kerran päähän). Isänmaalliset kauppiaat ym. yrittäjät lopettakaa suosittelemasta asiakkailtanne näitä maskijuttuja, taukoamattomat koronakuulutkset levittämässä pelkoa ja käsidesit tarjolla. Ymmärrättekö että näin estetään lockdownit, kun ei aivopestä ihmisiä SUOSITUKSILLA. Asiakkaat jotka haluaa maskia, käsidesiä ja rokotteen ottaa: ok ja voivat kuljettaa mukanaan omia desijään, mutta kenenkään velvollisuus ei ole niitä enää toisille tuputtaa; koska ”vaara” on jo ohi. Nyt on jo vuosi eletty tätä ”koronaa” ja kuolleisuus ei todellakaan ole räjähtänyt käsiin: onneksi! Haluammeko pitää tätä teatteria yllä ja sokeasti uskoa ylhäältä päin tuleviin ”suosituksiin”… on todistetusti psykologiassa, että kun vain tiettyä asiaa toisteaan tarpeeksi kauan, niin ihmiset alkaa uskoa järjettömyyksiäkin (mitä Hitleri teki ja kuinka siihen hullutuksiin muut lähti mukaan? Aivopesu). Löydä aikaa ja tutki itse! Joten vetoan yrittäjiin; avatkaa silmänne ja kyseenalaistakaa: tuhoatte oman busineksenne viimeistään myöhemmin lockdowneina, JOS ette nyt muuta kurssia (antakaa käsidesien loppua tahallaan automaateistanne ;). Nyt täytyy olla Suomen asialla ja kansasta lähteä se muutos; sitä rauhaomaisemmin saadaan epidemia lopetettua, mitä aiemmassa vaiheessa lopetamme turhien suositusten noudattamiset ja turhat testaukset… sillä nuha ja kurkkukipu eivät ole tappavia oireita. Sosiaalinen paine on kova; mitä korkeampi koulutus sitä enempi aivopesua / auktoriteettiuskovaisuutta / ”tiedeuskon” varjolla yritetään lyödä ihmisen usko omiin havaintoihinsa / kokemukselliseen tietoon, jota yritetään lyödä arkumentein ”ei ole tutkittu”… Johon voitte vastata: ”Jaa, minulla o n omakohtaista kokemusta”. Jokainen fiksu ymmärtää, että tutkimuksia harva tekee ilmaiseksi ja jokainen virkamies ”laulaa sen lauluja joiden leipää syö”. Ihminen on selvitytynyt ilman tiedettä tähänkin asti seuraamalla omia havaintojaan. Sokea usko ”laumajohtajaan” voi koitua omaksi tuhoksi, jos johtaja toimii vain oman edun eikä laumansa etuja suojellen. Jos ei suojele laumaansa; tulee menettämään johtajuuden!
    On tiedotettu (https://www.seinajoki.fi/hallinto/korona/koronaviruksen-altistumispaikat-seinajoella/) positiivisista; oli käyttänyt maskia tai ei. Olettaisi, ettei tartuntaa tule maskia käytettäessä, mutta eipä näytä suojaavan (basillien aivastus hihaan luotettavampi kuin läpi maskin). Muutos lähtee sinusta itsestäsi, turha jäädä odottelemaan virkamiesten tekevän sen sun puolesta. Johtajat ovat aina kulkeneet edellä ja johtaneet omalla esimerkillään; onko sinun johtajasi alistuja vai taistelija? Ihmisiä on aina kuollut ja se on luonnollista; heidän kuolemansa syy ei ole sinun maskittomuutesi tms., vaan näiden ihmisten OMA heikko immuniteetti ja perussairaudet, heidän omat elämäntapasi; EI sinun elämäntapasi. Jos ”korona” tappaa kuten tupakka ja alkoholi, niin miksi meillä sitten sallitaan tupakan ja alkoholin myynti..? Koka niistä saadaan verotuloja, niin ei ole taloudellista kieltää. Koronan uhalla sitten ollaan valmiina sulkemaan vaikka mitkä. Ihmisille kuuluu vapaus omiin elämäntapoihin; olivatpa ne mitä tahansa, kunhan niillä ei tahallaan vahingoiteta muita. Vapaus ja vastuu kulkevat käsikädessä. Jos haluat elää paratiisissa, käyttäydy sen mukaan… hallitseeko sinun paratiisiasi rakkaus vai pelko?
    Sinä päätät.

    Liked by 1 henkilö

  1. Eivät tietenkään. Tämän paperin väitetään kuuluvan François Bayroulle ja että sen on vuotanut julkisuuteen joku häntä lähellä ollut henkilö. Siis sisäpiiriläinen. En voi varmuudella tietenkään sanoa että kaikki tämä on totta 100%, mutta kovin ollaan tähän asti näillä askelmilla kuljettu. Nyt puhutaan jo avoimesti Saksan Covid-leireistä.

   Tykkää

  2. Tämähän on tietääkseni ollut vuotanut tieto… eli joko vahingossa tai joku omatunnon omaava on halunnut ”lipsauttaa” luotettavalle taholle tiedotettavaksi, koska on tajunnut mitä tällaisesta seuraa..
   Niinhän meillä Kiurukin on tiedottamisessaan lipsauttanut ”on sovittu”
   (https://www.mediuutiset.fi/uutiset/professori-tarttuu-ministerin-sanoihin-krista-kiuru-pudotti-kaksi-pommia-minuutin-sisaan/a1d015c3-49aa-4b0d-8e91-e956d13ab93b)..ja näitä lipsahduksia sitten yritetään selitellä. Tottakai mahdolliset ”epidempiat” PYRITÄÄN pitämään vähintään leviämisvaiheen alla ei siitä käytetä / tiedoteta sanamuodlla ”on sovittu”… ellei nimenomaan vehkeillä jotain sovitusti…

   Tykkää

   1. Luulisin, että joku sisäpiiriläinen on nimenomaan toiminut omantuntonsa velvoittamana ja halunnut tuoda julki, mitä kulisseissa suunnitellaan. Tätähän ei ole kiellettykään, selitelty vain. Niin, itse asiassa se taho joka suunnitelman on kieltänyt, on media…

    Tykkää

 11. Olikos niitä eliittiperheitä nyt sit 13kpl jotka tätä heidän agendaa ajaa ja jollet alistu heidän tahtoon niin viedään sulta kaikki oikeudet pois ja pistetään eristyksiin, hienoa… Ja siis aivopesu ihan meidän yhteiskunnassa alkaa jo lapsena, tämä järjestelmä minkä jokainen joutuu pakosta käymään läpi luo jokaiselle heidän oman pienen egokuplan joka vain vahvistuu mitä vanhemmaksi kasvat, jotenka silloin se puhkeaakin vaikeammin. Ei ne muuta halua kun kontrolloida ihmisiä, eli orjuuttaa. Nykyinen velkarahajärjestelmä sen tekee jo maailman laajuisesti. Raha on vain ihmisen keksimä, mutta sitä palvotaan kuin mitäkin Jumalaa. Ihan se ja sama mitä pitäis tehä, siis hyvää, niin rahaa ei ole koskaan, mutta sotaan ja nyt sitte tähän ihmisten eristämiseen keskitysleireille joiden rakentaminen vaatii sitä rahaa, niin se kyllä onnistuu mukisematta. Jos tätä asiaa kuka tahansa ajattelee ihan juurta jaksaen niin kyllä pitäis alkaa ahdistamaan ihan jokaista joka omaa yksityisyyttä ja vapaata elämää arvostaa.
  Esim. The Venus Project järjestelmä ois yli 1000x parempi, siinä jokainen ihminen on yksilö ja rahaa ei olisi. Eli ei olisi eliittejä joilla olisi tämä ylimääräinen valta päsmäröidä muiden ihmisten auktoriteetin yli ja päättää asioista heidän puolesta. Itseltä saa rakas pääministeri henk. koht. ampua aivot pellolle ennen kun alistun tähä p*skaan, jos siis heidän omatunto vaan kestää? Vai mädäntyykö sitten nämä ihmiset siellä keskitysleirillä koska eivät halua myydä itseään ilmaiseksi eliitille niin heidän ei tarvitse meistä päästä eroon vaan se olisi ns. oma ”valinta” vaikkakin pakon edessä on huono valita vapaasti. Mutta tämän vapaan tahdon ja ajattelun he haluavat kitkeä pois.
  Eletään kyllä lopun alkuja. Rauhaa ja rakkautta kaikille, kunnes nekin riistetään meiltä!

  Tykkää

  1. Lopun aikoja tai uuden alkua, se riippuu meistä tavallisista ihmisistä. Haluan uskoa ja ajatella että jälkimmäistä. Mutta se vaatii meiltä taipumattomuutta ja ripauksen rohkeuttakin.

   Tykkää

 12. Tuo nyt on todellista puoskarointia,itseoppinut kansankiihottaja julkaisee jotain täysin ala-arvoista,suomalaisilla järki pelaa,yhtä hyvin voisit Asterixin ja obelixin tavoin pelätä,että ”taivas putoaa niskaan”pientä rajaa vääristelylle,ehkä Grenoblen sammakonsääret ovat aiheuttaneet ruokamyrkytyksen,ainakin siellä itse syöneenä koin saman ilmiön.

  Tykkää

  1. Niinhän sitä toivoisi, mutta Ranskan hallitus ei ole tätä kieltänytkään. Ja jos olet yhtään seurannut maailman tilannetta, niin hyvin pitkälle tämän ”aikataulun” mukaan ”koronakriisi” on edennyt. Nyt puhutaan jo avoimesti rokotepasseista, Israelissa ne otetaan jo käyttöön. Kyllä moni suomalainenkin on kartalla sen suhteen, mitä tässä on tapahtumassa.

   Tykkää

  1. On tämä kieltämättä aika mielenkiintoista, Suomi seuraa aivan samaa aikataulua/tiekarttaa. Nyt puhutaan todella tiukasta lockdownista, armeijan marssittamisesta kaduille, tuotantoketjujen katkeamisesta ja hoitokapasiteetin ylittämisestä. Eristysleireistä ja perustulosta ollaan vaihteeksi hiljaa, eikä mutaatioita ole nimetty ainakaan vielä covid-21:ksi (hallitus on ihastunut uussanaan muuntovirus 😉 ).
   On hyvä, että ihmiset alkavat kyseenalaistaa näitä asioita, vaikka suuri osa marssii yhä laput silmillä. Toivottavasti lopputulos ei ole se, mitä on suunnitteilla.

   Tuo toinen linkki ei minulla ainakaan auennut, joten tässä se vielä uudestaan, jos jotakuta muutakin kiinnostaa: https://www.pitane.blue/fi/2020/12/13/alusten-ja-konttien-puute-johtaa-ongelmiin/

   Tykkää

 13. Pieni välihuomautus: Kommentit ovat edelleen tervetulleita, jos Sinulla on jotakin uutta infoa tai mielekästä sanottavaa/pohdintaa. En kuitenkaan julkaise nimittelyjä (itseeni tai muihin kommentoijiin kohdistuvia), kilometrikommentteja, suoranaisia trollauksia (palkollisten tai huvittelijoiden) enkä myöskään uskonnollisia viimeisten aikojen julistuksia. Kiitos!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.