Orpo&Marin ja rokotepassiagenda

Nyt ollaan vaarallisilla vesillä. Kokoomuksen Orpo-porukka on alkanut puskea eteenpäin rokotepassi-apartheidia Elina Lepomäen tanssahdellessa taustalla. Se, mikä eilen oli salaliittoteoriaa, on nyt ”tosi hyvä idea”:

Kokoomus haluaisi jokaiselle rokotetulle henkilölle rokotustodistuksen eli rokotepassin. Se olisi osoitus siitä, että on rokotuksen saanut ja voisi lähteä kotoa, mennä kirjastoon, seniorikahvilaan tai konsertteihin, eli palata pikkuhiljaa normaaliin elämään. Minusta tämä olisi erinomainen tapa, esimerkki löytyy mm. Tanskasta, miten tämä on tehty, ja meillä on tähän työvälinekin olemassa, eli rokotetodistus. 

Ja Sanna Marin on leikissä mukana, rauhoitellen, että ei me sitä rokotepassia kuin matkustamiseen vaan (ekaksi) ja että oishan se epistä nuorille, jos ne ei pääsis baariin ja festareille vain siksi, että ne on rokotusjonon häntäpäässä, mutta Petteri hei, me oltais kyllä tosi kiinnostuneita kuulemaan, mitä teillä on mielessä!

Kato ku oha meillä jo se koronavilkku, ja tää sitten vaan lisätään siihen, QR-koodit ja kiinalaiseen tapaan pisteytysjärjestelmä, ja… niin… tää on tosi kätsää, tervetuloa vaan, Uusi Uljas Normaali.

Tuskin kenellekään on epäselvää, että yhdessä tätä rokotepassiagendaa pusketaan, yli puoluerajojen ja yli valtionkin rajojen. Ei oikeastaan ole enää puolueita. Mihin siis niitä vaalejakaan tarvitaan? On vain Puolue ja Puolue-eliitti, joka toimii varmistaakseen omat asemansa uuden normaalin nimellä toimivassa uudessa maailmanjärjestyksessä, jossa ei ole valtiorajojakaan, sillä on vain Valtio, kuten Euroopan liittovaltio. Mutta siitä tullaan kuulemaan tarkemmin seuraavaksi, nyt on rokotepassilobbauksen aika.

Lisäys seuraavana päivänä: Tässä Kurki-Marin esittelee rokotepassi-ideaa itse: ”Suomi tukee ja edistää yhdessä muiden EU-maiden kanssa sitä, että me saisimme tällaisen vihreen rokotetodistuksen, digitaalisen rokotetodistuksen käyttöön, jota käytettäisiin pääasiassa voitaisiin käyttää matkustamisessa, sitten mitä Suomen rajojen sisällä tapahtuu, olisiko tällaisella rokotetodistuksella siinä kenties käyttöä, mahdollisuuksia, niin tätäkin selvitystä tehdään, kokoomus on esittänyt että tällaista mahdollisuutta selvitetään… ehdottanut sen käyttöön ottoa, ja on myös avoinna se millä tavalla sitä voitaisiin sitten ottaa käyttöön, ja mielelläni kuulen kyllä myös tästä käytännön toteutuksesta… olisiko ajatus että osalta kansalta suljettaisiin palveluita pois sen vuoksi että he eivät ole rokotettuja… meidän lähtökohtamme on että kaikki kansalaiset riippumatta siitä saavatko he rokotteen nopeasti vai sitten myöhemmin, niin voivat palveluita käyttää kun palvelut ovat auki.

Eli näin keisarinna Sanna Marin sanoo, että kaikkien suomalaisten tulee ottaa rokotukset ja että ensin ”vihreä” rokotedigipassi tulee matkustamiseen ja sitten Kokoomuksen ”ehdotuksen” mukaisesti kaikkeen yhteiskuntaan osallistumiseen. Nämä ihmiset ovat… sanonko mitä…

Olen kirjoittanut tänne blogiin nyt vähemmän, osin siksikin että WordPress pakottaa ottamaan käyttöön uuden editorin, joka on kammottava, hidas ja hankala. Tähän asti on löytynyt keinot saada vanha editori takaisin, mutta nyt ne piilottavat sen taitavasti. Ei siihen mitään muuta syytä ole kuin ilmaisalustojen poispyyhkiminen vähitellen, sillä vanhan editorin saisi kyllä, jos maksaisi 300 euron vuosimaksun. Nice. Yritän totutella tähän uuteen ja etsiä keinoja saada se vanha editori takaisin (jos joku tietää miten, saa kertoa!). Aion kyllä jatkaa blogin kirjoittamista, mutta kannattaa tulla myös Twitterin puolelle, siellä tieto liikkuu tällä hetkellä nopeasti.

Kuten, että huomenna la 10.4.2021 on Helsingissä suurkulkue, johon kannattaa kaikkien kynnelle kykenevien liittyä osoittamaan mieltään koronadiktatuuria, koronapassia ja apartheid-yhteiskunnan syntyä vastaan. Näille on sanottava EI!

Lisätietoa täältä.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.