Tanska kumosi pakkorokotuslain! Mielenosoituksilla on valtaa!

Tämä on ihan mahtava uutinen, joten postaan sen heti! Tanskassa oli todella fasistinen pakkorokotus- eli epidemialaki, joka on juuri nyt kumottu, koska ihmiset nousivat yhdessä sitä vastaan! Tämä on niin hyvä ja innostava uutinen, että en tiedä mikä voisi olla parempi etukäteisjoululahja tässä pähkähullussa ajassa!

Kuten huomaatte, yksikään valtamedia ei meillä kirjoita tästäkään riviäkään… Kuvitteletteko etteivät he tienneet? Kun se ”parempi normaali” tulee, toivon todella että se tuo myös uuden journalismin, ja tämä nykyinen läpikorruptoitunut versio kuopataan syvälle, syvälle maahan… Tanskalaiset – niin, tanskalaiset! pohjoismaalaiset! melkein veljemme! osoittivat mieltään YHDEKSÄN PÄIVÄN AJAN ja heidän hallituksensa oli pakko taipua!!!

Mutta siis. Se viesti. Yhdessä me voitamme. Kuten tekivät tanskalaisetkin! Ja: tämä viesti tuli siis Briteistä, WeWillNotComply, kuten emme mekään: me emme suostu tähän koronadiktatuuriin! Olen niin onnellinen, niin iloinen. Kyllä tämä tästä! (Lisäys 18.11. Itse asiassa viesti taitaakin tulla Tanskasta, tämän linkin takana olevasta videosta löytyy koko hänen viestinsä, ja muutenkin ko. video on katsomisen arvoinen kommentti aiheeseen. Ja kuten nainen sanoo, tämä ei ole suinkaan vielä ohi, edelleen on taisteltava, mutta taistelulla on merkitystä, kuten nyt nähdään.)

Lisäys seuraavana päivänä, etsin yhä tästä varmistusta ja laitan heti kun löydän. Toivon kaikesta sydämestäni että tämä todella on totta. Mutta se myös on totta, että meidän mediamme ei kirjoita Tanskan tilanteesta riviäkään… Jatkan etsimistä, mutta toistaiseksi löysin tämän DR:n (päivätty 13.11.2020) ja tämän Berlingsken artikkelin (päivätty 14.11.2020). Ensimmäisessä sanotaan mm. että mikään muu puolue pääministeri Mette Fredriksenin (sos.dem) johtamaa hallitusta lukuunottamatta ei äänestä tulevaa epidemialakia, joka nähdään autoritaarisena ja jota ei voida hyväksyä. Jälkimmäisessä jutussa mainitaan lisäksi, että ”Sosiaalidemokraatit eristetään vähitellen Christianborgissa epidemialain suhteen. Kaikki muut puolueet haluavat, että hallitukselta ja sen ministereiltä riistetään joukko laajakantoisia lain valtuuksia.”

Jatkan etsimistä, mutta tärkeintä on tämä: Meidän tavallisten ihmisten on noustava tätä sairasta kehitystä vastaan, kuten tanskalaiset ovat joukoittain ja päivästä päivään tehneet! Kiistanalaisesta epidemialaista voi lukea tarkemmin tästä The Localin artikkelista englanniksi.

”Denmark did it!”

9 päivän protestien jälkeen fasistinen epidemialaki on kumottu Tanskassa!

 

3 vastausta artikkeliin “Tanska kumosi pakkorokotuslain! Mielenosoituksilla on valtaa!”

 1. Pakkorokotukset ovat hirveitä. Olen kyllä sokeripalani nauttinut ja olin raskaana. Synnytys 29. viikolla. Voi olla, että johtui rokotuksesta.
  Ei otettu miehen kanssa sikainfluenssarokotusta. Pääteltiin, että me on jo se sairastettu lapsena. Ei tullut tautia. Voi olla, että olemme sairastaneet tämän koronankin muutamaan kertaan. Eihän tämä nyt ensimmäistä kertaa ole liikkeellä maapallolla.

  Tykkää

  1. Kiitos Mai kommentistasi! Olen aivan samaa mieltä, pakolla ei kenellekään pidä rokotetta antaa ja rokotteiden haitoista pitäisi puhua paljon suuremmalla äänellä kuin mitä nyt tehdään. Raskaana oleville ja aivan pienille lapsille ne ovat valtavia riskejä, kuten sinunkin kokemuksesi osoittaa. Minulle läheinen lapsi sairastui sikainfluenssarokotteesta niin, ettei hänestä tule ”yhteiskuntakelpoista”, vaikka lääkärit eivät sitä tietenkään myönnä – eivät tietenkään myönnä, sillä jos niistä ”haitoista” ja kuolemista puhuttaisiin isoon ääneen, koko rokotemafiabisnes romahtaisi. Siksikään en pysty olemaan hiljaa tämän asian edessä. Tämä on rikos.

   Viruksia on ollut aina ja tulee aina olemaan. Koronasta on tehty keisari muista kuin lääketieteellisistä syistä. Minäkin olen tainnut jonkun koronan jo sairastaa, mutta viikon päästä paranin. Niin kuin normaalia on. On hullua, että nyt puhutaan ikäihmisten suojelemisesta, kun samaan aikaan heidät teljetään loppuelämäkseen vankilaan ilman minkäänlaista yhteyttä läheisiin ja annetaan kuolla ilman hoitoa tai piikitetään heidät kuoliaaksi. Kuka sellaista loppuelämää haluaa? Tässä ajassa on niin paljon valehtelua ja petosta, ettei tosikaan. Mutta onneksi ihmiset nousevat vastaan!

   Tykkää

 2. Veli T., jätin kommenttisi julkaisematta (pelkät linkit eivät mene kommentista), mutta hyvin voi kysyä, miksi esim. kirkko ei sano mitään näiden nanoteknologiaa sisältävien rokotusten kohdalla.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.