Blogista

Sanoja, lauseita Aukeamia (vuodesta 2017 alkaen) on hitaan lukijan kirjablogi. Hitaan? Tarkoitan, että luen yleensä suht hitaasti, hyvä, jos kirjan kuussa. Riippuu tietenkin kirjan pituudesta ja aikataulullisista seikoista, välillä saatan toki ahmaistakin jonkin niteen. Joskus taas luen yhtä teosta vuosikausia. Ja kaiken lisäksi yöpöydälläni on tavallisesti useampi kirja kesken.

Kirjaan tähän blogiin erilaisia ajatuksia, joita lukemani kirjat nostavat mieleeni. Kysymyksiä, tunnelmia. Voi olla, että eksyn välillä kirjojen ulkopuolellekin, kuten kirjahyllyn siivoamiseen, mutta pyrin rajaamaan aiheeni kirjallisuuteen. No hyvä on, saatan joskus kirjoittaa myös elokuvista (hyviä on nykyään tarjolla vain kovin vähän).

Kirjojen suhteen olen melko kaikkiruokainen, mutta erityisesti pidän kirjoista, jotka antavat ajattelun aihetta ja avartavat maailmaani. Niin, ja pidän kovasti kauniista kielellisestä ilmaisusta. Luen mieluiten suomeksi, käytännön syistä (= kirjasto on kaukana) englanniksi ja oppimisen ilosta ranskaksi.

Kommentit ja keskustelu on aina tervetullutta, ja voi minuun ottaa suoraan yhteyttäkin. Mainitse silloin tämä blogi, sillä osoite on yhteinen puutarhablogini (se on nyt ohi tai ainakin katkolla; s-posti toimii silti edelleen) kanssa: jupiterinparta at-merkki mail.be

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kirjoituksia kirjoista ja vähän elokuvistakin

%d bloggers like this: