Elpymispaketista, eduskunnasta ja tulevaisuudesta

”Nyt on oikeasti aika kaikkien herätä.”

Tämä maa on päästetty sellaiseen tilanteeseen, että meillä on läpikorruptoitunut ja läpimätä eduskunta, muutamaa harvaa poikkeusta lukuunottamatta.”

”Elpymispaketin idea on tehdä Euroopasta sosialistinen liittovaltio ja tulonsiirtounioni.”

”Nyt on hiljaisen enemmistön noustava ylös, toimittava. Historiassa on monta kohtaa, kun näin on täytynyt tehdä ja nyt on se kohta.”

”Tästä kun mennään viisi, kymmenen, viisitoista vuotta eteenpäin, niin me nähdään politiikassa sellainen muutos, missä me saadaan palautettua kansalaisten luottamus siihen, että nämä ihmiset jotka sitä tekee, on hoitamassa meidän yhteisiä asioita, ja ne hoitaa niitä hyvin.”

”Meidän pitää olla puolueeton ja itsenäinen maa.”

Tämä on viesti toimittaja Ilkka Tiaiselta EU:n elpymispaketin ja samalla EU:n liittovaltiokehityksen äänestyksen aattona. Aivan pian me näemme ketkä ovat maanpettureita, ketkä ohjailtavissa olevia pelkureita ja oman edun tavoittelijoita. Monet heistä ovat jos kasvonsa paljastaneet (ja aika moni niistä kasvoista on hyvin vahvasti meikattu), aika harva tulee yllättämään, mutta yksi on varmaa: elämme todella historiallisia hetkiä.

Eipä muuta tällä erää. Katsokaa tuo lyhyt video, jakakaa, keskustelkaa ystävienne, tuttavienne, perheenjäsentenne kanssa. Nyt jos koska on poliittisten keskusteluiden aika. Ruokapöydässäkin.

Lisäys hetken päästä: Tässä vielä epävirallisen virallisen kansanäänestyksen tulos, 95,5% äänesti elpymispakettia vastaan (ks. video alla tai tästä linkistä). Miten käy asialle huomenna eduskunnassa? Edustaako eduskunta kansaa vai jotain ihan muuta?

Lisäys seuraavana päivänä: Lue myös Tuomas Malisen kirjoitus elpymispaketista ja miten meille on valehteltu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.