Kuoppia tiekartoissa?

Kuten arvattavissa oli, tästä vuodesta tulee todellinen taistojen vuosi. ”Heillä” on nyt kiire. Yhä useammat ihmiset ovat heränneet, yhä useammat heräävät. Heidän on toimittava ennen kun suuret massat heräävät, sillä jos se tapahtuu liian aikaisin, he ovat pulassa.

Se taas näkyy paniikkina, tempoiluna, aikataulujen pettämisenä, vetoomuksina, painostuksina ja yhä törkeämmäksi käyvänä propagandana. Jos tätä kaikkea seuraisi ihan vain sivusta, näytelmänä, se olisi melkeinpä viihdyttävää. Valitettavasti kukaan meistä ei kuitenkaan tällä kertaa ole sivustaseuraaja.

Ne, jotka ovat halunneet pysyä kulisseissa, ovat nousseet nyt esiin. He paljastavat itsensä ja lyövät nyrkkiä pöytään: Elpymispaketti on hyväksyttävä! Meidän maineemme (kenen meidän?) on teidän käsissänne! Ei, me emme kuuntele teitä, me kuuntelemme meitä! Me olemme 1% ja te olette 99%, te olette se maksava osapuoli ja te teette niin kuin me sanomme, kiristelevät hampaitaan esimerkiksi Sanoma-konsernin sanoman määräävä suursijoittaja Antti Herlin, Bilderberg-veteraani Jorma Ollila sekä joukko muita suurpääoman miehiä ja naisia.

Samoin vedotaan rokotepassiin, kuin viimeiseen oljenkorteen. Tehdään kokoomusvideoita ja valehdellaan korvat heiluen, kuten Suomen EU-suurlähettiläs Marja Rislakki, joka väittää Kokoomus-Verkkolehdessä, että EU:n rokotepassista on nyt ihan vasta koronan myötä ruvettu keskustelemaan, ja että ”Se, että tässä onnistuttiin näin nopealla aikataululla kertoo, että todistukselle on todella tarvetta.” Höpsis, Rislakki, kyllä me tiedämme, että EU:n rokotepassia ollaan edistetty oikein tiekartan voimin vuodesta 2018 alkaen. Mitä tapahtuu valehtelijoille? Ainakin heidän nenänsä kasvaa kasvamistaan. Verkkolehden juttu päättyy toteamukseen, että ”Jäsenmaiden mukaan passi olisi voimassa kesään 2022 saakka.” Niin. Aivan kuten vuonna 1959 esitely autoverokin oli tilapäinen, samoin kuin tämä nyt läpirunnottavan liittovaltio-elpymispaketinkin on väitetty olevan. Nauraa vai eikö nauraa?

Rokotepassi onkin aivan oma lukunsa. Kun rokotekaan ei ole rokote, vaan geeniterapian muoto, on mielenkiintoista että jo ennen käyttöön ottoaan ”vihreäksi passiksi” nimetty QR-koodikikkailu yritetään viedä läpi pandemian ja nk. rokotteiden avustuksella. Ja kun se kohtaa vastarintaa ihmisten nähdessä kauniiden sanojen läpi, on herra Klaus Schwab Maailman talousfoorumista ottanut mallia entiseltä pellepääministeriltämme Alexander Stubbilta ja päättänyt vetää tilastoja hihastaan. Yhtäkkiä kaikki ovat suloisen yhtä mieltä siitä, että rokotepasseja tarvitaankin niin matkailun kuin yhteiskunnan avaamiseksi! ”Useimmat aikuiset pitävät rokotepassia tarpeellisena matkustamiseen, sanoo Tutkimus.” Joo, ainakin jos on Schwabia ja hänen opetuslapsiaan, kuten marinorpolaisia, uskominen. Kas näin valehdellaan ”kyselyillä”:

Hyvä kysymys tietenkin on, miksi tätä rokotepassia niin vimmalla edistetään. Sanomalehti Die Welt esitteli jo EU:n digitaalista rokotepassia, jossa ylimpänä logona on WHO:n logo ja muuten mukana EU, Kiina ja USA. Niin, ja Covid-21 komeilee Covid-19:n rinnalla. Mitä? Eikö sen pitänyt olla taas yksi salaliittoteoria???

Sanoillakin on merkitystä. Jostain syystä tätä kokeellista geeniterapiainjektiota, joka tunnetusti ei anna suojaa covid-taudilta, vaan korkeintaan helpottaa vakavia oireita, ollaan ruvettu kutsumaan rokotteeksi. Hmm. Sen sijaan se suomalainen nenäsumute, josta piti tulla kotimainen pelastaja, alkaa olla valmis ja sen sanotaan antavan suojan covidilta ja muilta influenssoilta, mutta sitä ei kutsuta rokotteeksi, vaan lääkkeeksi. Ei siinä mitään, sopiihan sen toki olla lääke. Sitä paitsi sen ainesosina on hydroksiklorokiini ja ivermektiini… Mutta jos meillä on näin hyvä lääke, niin mistä tämä rokoteagenda ja -painostus, nyt jopa koskien lapsia ja nuoria? Mistä tämä nk. rokotepassin käyttöönotto, jos kerran rokote ei suojaa, ja meillä on sen tilalle tarjolla ihan vaan lääke, joka kylläkin suojaa ja hoitaa? Ja jonka ainesosien on koko tämän nk. pandemian ajan tiedetty auttavan?

Kas siinä kysymyksiä. Etenkin kun kiire on yhä kova sekä rokotteiden että rokotepassin suhteen.

Mutta palataanpa natsiyhteistyötaustaa omaavaan herra Schwabiin ja siihen mitä hänellä oli mielessä oli viitisen vuotta sitten. Ai, ai, sieltä ne tulevat ne ”mikrosirut päässä” ja ihon alla, jotka valtamedian mukaan ovat sekopäiden salaliittoteoriaa. Sekopäitä tässä tosiaan on mukana koko hommassa, se on totta. Ja ei, Klaus Schwab itse ei ole salaliittoteoria, vaikka onkin vaikea uskoa että tämä mies on totta eikä (pelottavaa) parodiaa. Kuunnellaanpa, mitä hänellä oli sanottavanaan Sveitsin tv:lle vuonna 2016:

Tässä vielä näyte herra Schwabin englanninkielisistä pohdiskeluista (ei, hän ei ole salaliittoteoria, vaikka siltä miten vaikuttaisi! Zis is ze schtrut!)

Nyt vaikuttaisi kyllä, että Schwabin ja tovereiden suunnitelmat eivät ihan etene halutussa aikataulussa, sillä hän on jo toistamiseen joutunut siirtämään Davosin vuosittaista tapaamista. Ensin Singaporeen toukokuun lopulle, ja sitten ”matkustusrajoitusten” vuoksi elokuulle. Näitä päivämääriä ja ajankohtia on hyvä seurata, sillä se vaikuttaa yllättäen aivan kaikkeen.

Mutta ei Klaus Schwab toki ole yksin, eikä edes kaksin Bill Gatesin kanssa, ei kolmisin ranskalaisen poliittisen taustavaikuttajan, Jacques Attalinkaan kanssa. Silti heidän nimensä on hyvä muistaa, samoin se, mitä he itse ovat puhuneet. Kas tässä herra Attalin armollisia ajatuksia vuodelta 1981:

On meillä hurmaavia taustavaikuttajia ja presidenttien korviin kuiskuttelijoita, rikkaita kuin mitkä, ja aina valmiina viemään eteenpäin omia erikoisia tavoitteitaan.

Lopuksi muistutuksena siitä, miten tämä kaikki vain toistuu, toistuu ja toistuu. Kuulostaako seuraava tutulta, sikainfluenssa ja vuosi 1976? Kamalan vaarallinen pandemia, tuhannet kuolevat, mutta meillä on vastaus: rokote! Se on turvallinen, helppo ottaa, ja se voi suojata sinua flunssalta. Joten: kääri hihasi! Suojele Amerikkaa! Jälkikäteen tosin huomattiin, että sillä ”turvallisella ja helpolla” rokotteella oli ennalta arvaamattomia haittavaikutuksia, mutta sehän oli toki sen ajan ongelma… Kuten on nytkin… Mutta katsotaanpa tämäkin:

Vaan onneksi on ihmisiä, jotka taistelevat kaikkea tätä hulluutta vastaan, kuten saksalainen juristi Reiner Fuellmich tiimeineen, jotka vievät asioita oikeuteen ja puhuvat, puhuvat ja puhuvat. Luo toivoa tähän sekasortoiseen ja sairaaseen maailmaan. Ja sinne, kansainväliseen rikosoikeuteen, ovat matkalla myös meidän suomalaiset toimijamme

Tärkeintä on jakaa tietoa, jakaa totuutta, jakaa faktoja niin monelle ihmiselle kuin mahdollista, sanoo Fuellmich. Sillä me, 10–20%, olemme ne, jotka tulevat kumoamaan pöydät. Ja se on tärkeää. Tässä hänen viestinsä, kannattaa kuunnella:

Joo’o. Miten me ikinä päästimme tämän tähän vaiheeseen?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.